kontakt Reka Gruppen A/S

Rækkehuse i Glostrup

 • Et kig ind mellem rækkerne
 • Midt i naturen
 • Private haver

Skovkanten

I dette spændende projekt midt i det dejlige og grønne område i Hvissinge Øst i Glostrup Kommune sælges velbeliggende rækkehuse i 2 plan. 

De 48 rummelige rækkehuse opføres i en attraktiv nordisk stil og i to typer - fra 112 m² til 130 m².

Som køber af et hus på projektplan har man stor medbestemmelse på indretningen. Det er muligt at ændre på indretningen af antallet af værelser. Husene kan fx indrettes med 2 stuer og 2 værelser eller 1 stue og 3 værelser – alt efter købers ønsker og behov. Gulvbelægning, placering af skabe og valg af HTHs køkken/bad-elementer er også nogle af de ting, køber selv bestemmer. Husene vil derfor blive meget individuelt indrettede.

Husene opføres i materialer, hvor der er taget højde for, at der skal være et minimum af vedligeholdelse. Der bygges efter de nye energikrav og ejerne får dermed meget lave energiudgifter.

Hvert hus har sin egen forhave med redskabsskur, parkeringsplads og en dejlig privat syd- eller vestvendt have med terrasse. I haverne etableres en afskærmning til naboen, hvor der er forberedt til et udekøkken. Ved de fleste af enderækkehusene er der en ekstra terrasse med udgang fra husets gavl.

Ejer man et rækkehus bliver man samtidig medejer af alle fællesarealer. De grønne fællesarealer bliver en naturlig forlængelse af ens private have, hvor der er god plads til leg og ophold. På de fælles parkeringspladser vil der være plads til gæsternes biler. 

Midt i naturen - tæt på byen

Parcellen til projektet ligger i et allerede etableret område, hvor et fantastisk net af oplyste stier bugter sig rundt om bebyggelserne med mulighed for tryg færdsel til skole, indkøb, sportsanlæg og Vestskoven.

Vestskoven byder på masser af aktiviteter, her er både bålpladser, madpakkehuse, fodboldbaner, hundeskov, 33 km ridestier, rollespil, stier til mountainbikes, etc.

Der er et dejligt lille gadekær lige i nærheden og ganske kort til naturoplevelser som Oxbjerget, rideskolen og Hvissingestenen, den fredede vandreblok, der med sine 5 x 6 x 3,5 meter er Sjællands største sten på ca. 250 tons!

Bag projektet

Rækkehusprojektet Skovkanten er udviklet af ejerne bag projektet, Danhaus og REKA Gruppen. Danhaus har specialiseret sig i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø. REKA Gruppen projektudvikler og sælger ejendomme i de største byer i Danmark og har mange års erfaring og en professionel baggrund.

Husene er tegnet af Aarhus Arkitekterne A/S og rådgivende ingeniør på projektet er Tri-Consult A/S og home Lone Bøegh Henriksen A/S, projektsalg, står for salget. 

Kort

Et hus fra Danhaus opføres

Information
 • ProjektGaaseager 1-95, Hvissinge
  2600 Glostrup
 • TypeRækkehuse i 2 plan
 • KontantprisFra 2.875.000
 • Udbetalingkr. 25.000 deponeres
 • Bolig m2112 m² til 130 m²
 • Byggeår2016/17
 • Indflytningsdatoaug. 16 - maj 17
 • BemærkningerBesøg projektgrunden på hjørnet af Fraligsvej/Sortevej, 2600 Glostrup. Yderligere information: home Lone Bøegh Henriksen A/S Herlev tlf. 44 53 18 18 mail: herlev@home.dk
Se online brochure! Interesseliste til køb Downloads
REKA Gruppen A/S Tlf. 7022 5933

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved