kontakt Reka Gruppen A/S

REKA Gruppen

Driftsselskabet for koncernen, REKA Gruppen, administreres fra hovedkontoret i Varde sammen med selskabsadministration for de mange projektselskaber.

REKA Gruppen har stor og resultatrig erfaring i udvikling & salg af projekter.

Projektudviklingen i ejendomsbranchen kan være både eksisterende boliger/projekter og helt nye projekter - fra råjord til færdige huse. Det spænder vidt og omfatter både udvikling af Lalandia i Billund, parcelhusgrunde på Troldhøjen i Varde, rækkehuse i Stavtrup og fritidsgrunde på Als. Selskabet er altid med som enten hoved- eller medinvestor i projekterne.

REKA Gruppen administrerer og er investor i en række investeringsselskaber, herunder West-Coast Real Estate, der investerer i boligudlejningsejendomme i de største danske byer.

Andre af REKA Gruppens aktiviteter foregår ved projekterne rundt i Danmark, hvor det er vigtigt, at være tæt på. Mange opgaver i projekterne løses således gennem et stærkt netværk af samarbejdspartnere, eksterne rådgivere og håndværkere.

 


 

REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik