kontakt Reka Gruppen A/S

REKA Gruppens mission

Gennem projektudvikling på ejendomsmarkedet skaber vi markante, innovative helhedsløsninger af bedste kvalitet, som bliver positive milepæle for alle involverede parter.


REKA Gruppens værdier
 

 

HANDLEKRAFTIGE
Teamarbejde og gensidig respekt – både internt og eksternt – giver os hurtige, positive resultater. Vi tager hånd om udfordringerne - med vores erfaring, kompetence og beslutningsdygtighed arbejder vi resultatorienteret mod en løsning – uanset opgavens størrelse.
 

TROVÆRDIGE
Troværdighed, tillid og loyalitet er  ”cementen” i hele vores virksomhedskultur og fundamentet i vores daglige virke, hvorfra vores realiserede mål er skabt, og vores fremtidige mål skabes.


VÆRDISKABENDE
Med fokus på at skabe værdier - både økonomiske værdier og positive milepæle - for alle involverede parter, arbejder vi målrettet og resultatorienteret. Vi skaber en solid investering for både kunder, partnere og os selv.
 

INNOVATIVE
Åbenhed over for nye tendenser og tilegnelse af nyeste viden er vort redskab til generering af nyskabende projekter og grundlæggende koncepter. Vi udvikler med stor lyst til det hele og med dyb respekt for helheden.
 

KVALITETSBEVIDSTE
Gennem professionelt og fagligt virke arbejder vi som et kompetent team med deling af viden og kvalitetssikring og sikrer os altid, at vi har de rette kompetencer. Dette afspejles og opleves i vores arbejdsfacon og vores resultater.
 

 
 
 
 
 
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik