kontakt Reka Gruppen A/S

Strandkanten

Lækre rækkehuse i det eksklusive liebhaverområde i Ådalen mellem Sædding og Hjerting.

Rækkehuse i 2 plan

Med en fantastisk havudsigt i et attraktivt område på Strandvejen i Esbjerg, er 9 eksklusive kubistiske række- og dobbelthuse blevet opført.

Husene er udført i en spændende og meget eftertragtet nordisk stil, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Den lille have og valget af materialer giver en masse frihed, og samtidig kan købet af en ny og mere energirigtig bolig give økonomiske fordele.

Fra husene og de tilhørende store tagterrasser er der en fantastisk udsigt over vadehavet og Ho Bugt, som indbyder til en masse aktivitet. Ved højvande er der ofte kite-surfere, og ved lavvande indtager vadehavsfuglene deres måltider på vaderne. Langs hele kysten er der anlagt stier, der flittigt bruges til gå-, løbe- og cykelture.

Ved indretningen af de energirigtige kubistiske huse i nordisk stil er der tænkt meget
på udnyttelsen af den gode udsigt.

Der er således store lysindfald og udgang til tagterrasser fra 1. sal med mulighed for at nyde de smukke solnedgange over havet.

Udsigt over Ho Bugt

Med en fantastisk udsigt over vadehavet er det muligt, at købe et spændende rækkehus midt i mellem bydelene Sædding og Hjerting. Der er få meter til stranden, som er et yndet sted for kite-surfere. Langs kysten er der anlagt en dejlig sti med bænke, der går hele vejen til skulpturen "Mennesket ved havet" - de fire hvide mænd.

Ådalen

Naturen i og omkring Ådalen er meget alsidig. På den ene side ligger vadehavet med sit rige fugleliv, dejlige sandstrand og blik over Grådyb. Mod land, bag projektgrunden, er der store, grønne engarealer med bl.a. Esbjergs højeste kælkebakke, små vandløb og en nyanlagt hundeskov. Hele området indbyder til lange gå- og cykelture. Der er et stort net af cykelstier og gangstier, der forbinder både Hjerting, Sædding og fortsætter til Esbjerg.

Der er knap 1,5 km. til nærmeste dagligvarebutik og ca. 2 km. til Sædding Centret med bl.a. butikker, apotek og bibliotek. Til daginstitutioner og Ådalsskolen er der kun 1,5 km.  

 


Partnere 

Projektet er udviklet i samarbejde med Danhaus i Esbjerg. Danhaus er en højteknologisk vestjysk virksomhed, der har specialiseret sig i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø. De er førende i produktion af præfabrikerer kvalitetshuse i træ og mursten. REKA Gruppen A/S  projektudvikler og sælger ejendomme i de største byer i Danmark og har mange års erfaring og en professionel og solid baggrund. 

REKA Gruppen A/S og Danhaus har indenfor de seneste år i fællesskab udviklet, solgt og bygget mange rækkehuse i 1 og 2 plan efter dette koncept.

Kort
Information
  • ProjektSædding Strandvej 251 D
    6710 Esbjerg V
  • TypeRækkehuse i 2 plan
  • Bolig m2129 m²
  • Grund m2253 - 312 m²
  • Byggeår2015 - 2016
Interesseliste til køb Downloads
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik