kontakt Reka Gruppen A/S

REKA Gruppen udvider

Vi kan med glæde fortælle, at REKA Gruppen har udvidet medarbejderstaben og byder 3 nye kolleger velkommen.
 
Pelle Bach Bendtsen er ansat som projektudviklingschef og vil have base i Horsens. Pelle har i mange år beskæftiget sig med projektudvikling i ejendomsbranchen, bl.a. med egen virksomhed.

Morten Riis Nielsen er ansat som salgschef og vil arbejde fra hovedkontoret i Varde. Morten har mange års erfaring som ejendomsmægler og kommer fra en stilling som afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech.

Frank Ditlev Larsen er ansat som projektudvikler og har base på vort nye kontor i København. Frank kommer fra en stilling som filialchef hos ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen i København, og har mange års erfaring som ejendomsmægler.

I forlængelse af udvidelsen af medarbejderstaben har vi etableret et nyt kontor i København og er ved at få etableret et kontor i Midtjylland.

Se vores kontor i Horsens

REKA Gruppen udvider
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik