kontakt Reka Gruppen A/S

Persondatapolitik - REKA

Hvem er vi?

Denne hjemmeside du besøger, ejes og drives af REKA Gruppen A/S, Reesens Vej 2, 6800 Varde, CVR nr. 19931188 (REKA). Når vi bruger dine personlige oplysninger på vores hjemmeside, eller vi leverer vores tjenester til dig, er REKA din dataansvarlige, og den du kan kontakte.

Hvornår og til hvilket formål indsamler vi dine personlige oplysninger?

Vi indsamler dine personlige oplysninger, når du giver dem til os ved at acceptere cookies, herunder når du kommunikerer med os via e-mail eller andre kanaler; når du tilmelder dig eller anmoder om, at vi sender dig nyhedsbreve eller andre materialer; når du ansøger om en stilling hos os; og når du reagerer på vores kommunikation eller anmodninger om oplysninger vedr. bygge- og boligprojekter.

Hvad indsamler vi?

Når du interagerer med vores hjemmeside, indsamler vi cookies med det formål, at hjemmesiden er funktionel, kan optimeres og kan give dig direkte adgang til sociale medier med personlig tilpasset markedsføring. Du finder flere oplysninger om denne praksis i afsnittet "Cookies og pixel tags" nedenfor.

Når du tilmelder dig vores tjenester indsamler vi dit navn, e-mailadresse og dine interesser i forhold til bygge- og boligprojekter.
Indsamling af persondata på vores hjemmeside sker på baggrund af dit samtykke.

Hvad indsamler vi fra andre kilder?

Vi modtager information om dig fra sociale medier, herunder når du interagerer med os på sociale medier og hvilket indhold du tilgår på sociale medier. Oplysningerne vi modtager styres af persondata politikken på det relevante sociale medie, og vi opfordrer dig til at gennemgå den.

Hvordan deler vi dine oplysninger?

Vi sælger ikke, udlejer ikke eller på anden måde deler dine personlige oplysninger med andre for deres uafhængige brug, undtagen som udtrykkeligt beskrevet i denne persondatapolitik eller med din forudgående tilladelse.

Vi deler dine personlige oplysninger med vores leverandører der udfører tjenester på vores vegne, f.eks. hosting tjenester, e-mail tjenester, analyse tjenester og leverandører af informationsteknologi. Uanset hvor dine personlige oplysninger bruges af os eller af leverandører, der udfører sådanne tjenester på vores vegne, træffer vi passende foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger.

Vi vil også dele dine personlige oplysninger, når det kræves af lovgivningen.

Dine personlige oplysninger indsamlet af os vil ikke blive sendt til lande uden for EU/EØS.

Hvornår sletter vi dine data?

Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger længere, end det er nødvendigt for at opfylde de formål, som vi indsamlede oplysningerne til, eller så længe som det er krævet, for at vi kan overholde vores juridiske forpligtelser overfor dig eller tilsvarende sikre vores rettigheder.

For markedsføringssamtykker sletter vi dine personoplysninger 1 år efter sidste kontakt til dig i forhold til det konkrete markedsføringssamtykke.

For jobansøgninger sletter vi sletter vi dine personoplysninger 6 måneder efter endeligt afslag på den konkrete jobansøgning.

For cookies sletter vi cookies og pixel tags 6 måneder fra indsamling.

COOKIES og pixel tags

På vores hjemmeside bruger vi en række metoder, som fx cookies og pixel tags.

Tredjemand kan også indsamle oplysninger gennem hjemmesiden ved hjælp af cookies, tredjemandsplugins og -widgets. Disse tredjemænd indsamler oplysningerne direkte fra din internetbrowser, og behandlingen af oplysningerne er underlagt deres egen privatlivspolitik.

Vi bruger som udgangspunkt tre kategorier af cookies på vores hjemmeside:

Funktionelle: Disse cookies er nødvendige for hjemmesidens grundlæggende funktionalitet, og er derfor altid aktiveret. Funktionelle cookies gør blandt andet, at du bliver husket, mens du browser rundt på vores hjemmeside i en enkelt session eller fra gang til gang, hvis du ønsker dette. De gør købsprocessen mulig, og hjælper i forbindelse med sikkerhedsproblemer og overholdelse af regler.

Performance: Performance-cookies giver os mulighed for at forbedre funktionaliteten af vores hjemmesiden ved at følge brugen deraf. I nogle tilfælde forbedrer disse cookies vores behandlingstid i forbindelse med din anmodning og giver os mulighed for at huske dine hjemmesideindstillinger. Deaktivering af performance-cookies kan forringe de skræddersyede anbefalinger og hjemmesidens ydeevne.

Sociale medier og annoncer: Cookies til integration af sociale medier giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine sociale netværk og dele indhold fra vores hjemmeside via sociale medier. 
Markedsføringscookies (fra tredjemand) indsamler oplysninger, som bidrager til at skræddersy annoncer til dine interesser, både på og uden for vores hjemmeside. I nogle tilfælde indebærer disse cookies behandling af dine personoplysninger. Deaktivering af markedsføringscookies kan medføre, at du ser annoncer, som ikke er lige så relevante for dig, eller at du ikke kan oprette korrekt forbindelse til Facebook og andre sociale medier, og/eller at du ikke kan dele indhold på sociale medier.

Nedenfor kan du se, hvilke cookies hjemmesiden bruger, til hvilke formål de enkelte cookies bruges, hvem der sætter den enkelte cookie og hvor længe cookies opbevares på dit udstyr:

Navn

Formål
 
Ansvarlig (dataejer)  Type
 
ASP.NET_SessionId Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites. reka.dk

Slettes efter hver session

_utma Monitorerer trafik på vores hjemmeside og sporer hver besøgendes antal af besøg. Tidspunkt af første besøg, seneste besøg og pågældende besøg.
Data sendes til USA.
google.com Slettes automatisk efter 2 år
_utmb Monitorerer trafik og handlinger på vores hjemmeside.
Data sendes til USA.
google.com Slettes automatisk efter 30 minutter
_utmc

Bruges sammen med _utmb cookie for at identificere nye sessioner/besøg. 
Data sendes til USA.

google.com Slettes efter hver session
_utmz

Monitorerer trafik på vores hjemmeside og sporer hvor den besøgende kommer fra (søgemaskine, søgeord, link)
Data sendes til USA.

google.com Slettes automatisk efter 1/2 år
_utmt

Anvendes af Google Analytics til at regulere hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

google.com Slettes efter hver session
_gat 

Anvendes af Google Analytics til at regulere hastigheden på antallet af forespørgsler til
serveren.
Data sendes til Danmark.

Reka.dk

HTTP
Slettes efter hver session

p.gif

Anvendes af Typekit til at vise korrekt skrifttype på hjemmesiden.
Data sendes til Storbritannien.

Pixel
Slettes efter hver session

fr

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører
Data sendes til Storbritannien.

HTTP
Slettes efter 3 måneder.

tr

Anvendes af Facebook
Data sendes til Storbritannien.

HTTP
Slettes efter hver session.

Collect

Bruges til at sende data til Google Analytics
om den besøgendes enhed og adfærd.
Sporer den besøgende på tværs af enheder
og marketing kanaler.
Data sendes til USA.

google-analytics.com

Pixel
Slettes efter hver session

NID

Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg.
ID'et anvendes til at målrette annoncer.
Data sendes til USA.

Google.com HTTP
6 måneder.
Dynamicweb.
CookieOptInLevel

Bruges til at gemme valget fra cookie-advarslen.

reka.dk Udløber aldrig, da den husker dit valg for cookies
Dynamicweb.
SessionVisitor

Indeholder data fra seneste besøg og bruges til statistik.

reka.dk Slettes 30 minutter efter inaktivitet på hjemmesiden


Hvis du ikke ønsker, at vi sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser. Det kan du gøre i internetindstillingerne på hver af dine browsere og enheder.

Du kan også vælge at få din computer til at advare dig, hver gang der sendes en cookie, eller du kan vælge at deaktivere alle cookies. Alle browsere er lidt forskellige, så kig i din browsers hjælpefunktion for at finde den rigtige måde at ændre dine cookieindstillinger på.

Hvordan sikrer vi dine oplysninger?

Vi vælger at bruge leverandører, der implementerer sikkerhed i overensstemmelse med branchepraksis for god it-sikkerhed, og vi bruger krypteret datakommunikation, når vi overfører følsomme personoplysninger. Dette omfatter, når det er nødvendigt, hensigtsmæssigt og muligt, at få skriftlige forsikringer fra tredjeparter der har adgang til dine personlige oplysninger, hvori de skal garantere at de vil beskytte dataene med sikkerhedsforanstaltninger, der er udformet til at give et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Imidlertid kan intet informationssystem være 100% sikkert. Så vi kan ikke garantere den absolutte sikkerhed for dine oplysninger. Desuden er vi ikke ansvarlige for sikkerheden, ved de oplysninger du sender til os via netværk som vi ikke kontrollerer, herunder internet og trådløse netværk.

Hvad er dine rettigheder?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring fra os, kan du enten bruge de frameldings funktioner, som er fremhævet i den seneste kommunikation modtaget fra os, eller du kan kontakte os ved at sende os en e-mail ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

Du har ret til at få opdateret eller rettet dine oplysninger, hvis disse ændres eller hvis du mener, at oplysninger vi har samlet om dig er unøjagtige.

Du kan også bede os om adgang til at se hvilke personlige oplysninger vi har om dig, og du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan også anmode os om at standse eller begrænse vores brug af dine personlige oplysninger. Samtidig kan du også anmode om at få slettet dine personlige oplysninger, medmindre vi har en ret eller pligt til fortsat at opbevare disse.
Anmoder du om at standse, begrænse eller få slettet dine personlige oplysninger, kan dette indebære, at vi ikke længere kan levere markedsføring til dig.

Skulle der opstå et sikkerhedsbrud vil vi informere de relevante databeskyttelsesmyndigheder og informere dig om bruddet, hvis dette vil medføre en høj risiko for dine rettigheder og din frihed.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores brug af dine personlige oplysninger. Hvis du vil diskutere eller udøve de rettigheder du måtte have, kan du altid kontakte os.

Sådan kontaktes vi

Hvis du gerne vil kontakte os med spørgsmål om vores persondatapolitik og udøve dine rettigheder, eller hvis du blot vil udelukkes fra at modtage markedsføring fra os, kan du bruge en af ​​følgende muligheder:
- Alm. post - REKA Gruppen A/S, Reesens Vej 2, 6800 Varde.
- E-mail – info@REKA.dk

I din henvendelse bedes du angive din identitet, og hvad din forespørgsel angår. Vi vil anmode dig om at dokumentere din identitet hvis dette ikke fremgår med tilstrækkelig tydelighed i din første henvendelse.

Ændringer i persondatapolitik

Fra tid til anden kan vi ændre denne persondatapolitik for at imødekomme nye teknologier, industripraksis, lovkrav eller andre formål. Vi meddeler dig via e-mail og på vores hjemmeside hvis disse ændringer er væsentlige, og hvis det kræves af gældende lovgivning vil vi indhente dit samtykke.

Lovvalg og jurisdiktion

Brugen af ​​vores hjemmeside er underlagt dansk ret, og eventuelle tvister vedrørende eller som følge af brugen af ​​vores hjemmeside skal afgøres af domstole i Danmark.

REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik