kontakt Reka Gruppen A/S

Attraktiv grund i Varde

Bo i Varde – tæt på by og natur

I det spændende boligområde på Troldhøjen, er mange parcelhusgrunde nu udstykket og veje, stier, fællesarealer, lege- og fitnessområder er anlagt. Naturen med skov og marker er nærmeste nabo til Troldhøjen, og der er kun knap 2 km. til Varde midtby. På Troldhøjen bor du i en charmerende lille storby midt i naturen.

Det er ofte de små ting, der betyder noget i hverdagen og i den livskvalitet vi har. 

Trygheden og nærheden som en mindre by kan give - hvor fællesskabet ofte er større, er en vigtig overvejelse at tage med sig, ved en flytning.
 

Længere er der ikke fra Troldhøjen...

Skov 100 meter
Brorsonskolen 400 meter
Legeborgen 3,5 km
CityJump 3,5 km
Gymnasium 400 meter
Dagligvareindkøb 400 meter
Golfbane, 18 huller 3,5 km
Tribunen på Varde Stadion 1,5 km
McDonald's 1,5 km
Gågaden 2 km
Varde Ås bedste fiskeplads 1,5 km
Trinbræt til regionaltoget 700 meter
Busstoppested 300 meter
Smedeværkstedet 2 km
Arnbjergparken 1,5 km


Infrastrukturen er i top! Der er mange veje ind til midtbyen, der er gåafstand til trinbrættet for toget til Skjern/Esbjerg og til busstoppested. Cykel- og gangstierne forbinder alle bydelene.

Inde i skoven findes Vardes højeste punkt ”Troldhøj” på 36 m. og lige dér, hvor skovbrynet afløses af marker, ligger Troldhøjen. Et rigt dyre- og fugleliv præger området, og ad naturstierne i området kan man få naturen på tætteste hold.


Natur, kultur & sport for enhver

Varde By er omkranset af en storslået og skiftende natur, med skov, mark, moser, krat, ådal, osv. Her er et væld af muligheder for oplevelser i det fri. Varde Å indbyder til helt utraditionelle og varierende aktiviteter. For lystfiskeren er der enestående chancer for bid – både ved fluefangst og ved fiskeri efter den berømte Varde laks. Er man lystsejler, er der gode bådpladser i Varde Havn, også kajaksejlads og en tur med kano er yndede aktiviteter i åen. Naturskønne løbe-, cykle- og vandreture langs stier og afmærkede ruter, findes i et netværk af naturstier langs åen, i skoven og på heden.

Kulturlivet i Varde kendetegnes af en bred vifte af tilbud. På Smedeværkstedet er der spændende arrangementer, bl.a. frokostjazz, foredrag og temaaftener med spisning. Ud over Artilleri-museet kan man på Varde Museum, gang på gang fordybe sig i Otto Frellos fantastiske, surrealistiske malerier. I Arnbjerg-parken ligger minibyen, en miniature-udgave af Varde By. Parken er om sommeren stedet, hvor forskellige open-air koncerter og 7-kantens populære sommerspil opføres.

Sporten er lige rundt om hjørnet i Varde, og der er et godt foreningsliv med mange tilbud. For de hesteinteresserede er der ikke langt til Varde Rideskole. Varde Fritidscenter/Lerpøthallen danner rammen om familiens uden- og indendørs sportsaktiviteter med svømning, bowling, badminton, tennis, skateboard og petanque. Om vinteren arrangeres kurbadsaftener og saunagus! Fra Troldhøjen er der kun 10 minutters kørsel til Varde Golfklub.

Historisk sjæl

Den gamle stad, engang kaldet Warwick eller Warwath, kan i skriftlige kilder spores helt tilbage til omkring år 1100.

Byens centrale torv, omgivet af markante og velbevarede historiske bygninger og små sidegader med velbevarede, hyggelige huse, vidner om byens udvikling gennem tiderne og er med til at give byen den dejlige og charmerende stemning.

Handel & håndværk er en gammel tradition for Varde. Varde har altid været en driftig by, med sin centrale placering ved vandvejen, der løber fra det indre fastland og ud til havet. Som vade- og overfartssted var Varde begunstiget med betydningsfuld landevejstrafik mellem nord og syd.

Handel og håndværk har således altid været et aktiv for Varde, og den kunne fra år 1442 bryste sig med titlen som Købstad, da Christoffer af Bayern tildelte byen sine første købstadsprivilegier.

Sct. Jacobi Kirke er, ligesom byens gadeforløb og gadenavne som Grydergade og Spigerborgade, vidner om tiden som middelalderkøbstad.

Kort
Information
  • ProjektTroldhøj Allé
    6800 Varde
  • TypeByggegrund
  • Grund m2ca. 803 - 1455
  • Byggeår2009 - 2018
  • Bemærkninger


     

Interesseliste til køb Downloads
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik