kontakt Reka Gruppen A/S

Boliger i byen

Projektudvikling af parcelhusgrunde og beboelser i byområder er en stor del af REKA Gruppens aktivitet. Der bliver arbejdet med løsninger af hele byområder med både erhverv, beboelse og parceller.

Efterspørgslen på attraktive beboelsesområder i byerne er stigende, og REKA Gruppen arbejder aktuelt med nogle spændende, velbeliggende byudviklingsprojekter.

Byggefelt B - Teglholmen

Byggefelt B - Teglholmen

Teglholmen er et boligområde i rivende udvikling og i samarbejde med KPC, opfører vi karréen på byggefelt B.
Der opføres i alt 71 boligenheder fordelt på 4-6 etager og hver lejlighed har som minimum én stor rummelig altan.

Læs mere om projektet
Kajerødgrunden i Birkerød

Kajerødgrunden i Birkerød

Kajerødgrunden – indbyder til spændende boliger. Her skal opføres 70 boliger, som skal være med til at sikre attraktive boliger i de kommende år til kommunens egne borgere og de mange, som gerne vil flytte til.

Læs mere om projektet
Engkanten - tæt på Aarhus

Engkanten - tæt på Aarhus

I den vestlige del at Aarhus ligger Engkanten med udsigt til skøn natur i den lille hyggelige by Sabro. Engkanten er et rækkehusprojekt på 16 flotte boliger på hhv. 120-126m² tæt på indkøbsmuligheder, skoler og aktiviteter i nærområdet.

Læs mere om projektet
Troldhøjen - igangværende byudvikling

Troldhøjen - igangværende byudvikling

Et område på ca. 200 parceller i Varde tæt på midtby, natur og skoler. Hele området er planlagt med legepladser, stier, veje, etc. inden udbud. Grundene sælges og udstykkes etapevis, for at opnå at de enkelte veje bebygges nogenlunde samtidigt og for at mindske gener for husejerne mht. tung trafik og byggerod. 

Læs mere om projektet
Strandkanten i Esbjerg

Strandkanten i Esbjerg

Spændende projekt med 9 række- og dobbelthuse ved havet. Husene er opført i en spændende kubistisk stil, med en rigtig god beliggenhed og udsigten mod vandet.
Fra 1. sal er der adgang til en store tagterrasse, med en fantastisk udsigt over Ho Bugt. Hele området omkring Strandkanten er et stort naturområde med cykel- og gangstier, kælkebakker, hundeskov, etc.

Læs mere om projektet
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik