kontakt Reka Gruppen A/S

Boliger i byen

Projektudvikling af parcelhusgrunde og beboelser i byområder er en stor del af REKA Gruppens aktivitet. Der bliver arbejdet med løsninger af hele byområder med både erhverv og beboelse, samt større og mindre parceller.

Efterspørgslen på attraktive beboelsesområder i byerne er stigende, og REKA Gruppen arbejder aktuelt med nogle spændende, velbeliggende byudviklingsprojekter.

Engkanten - tæt på Aarhus

Engkanten - tæt på Aarhus

I den vestlige del at Aarhus ligger Engkanten med udsigt til skøn natur i den lille hyggelige by Sabro. Engkanten er et rækkehusprojekt på 16 flotte boliger på hhv. 120-126m² tæt på indkøbsmuligheder, skoler og aktiviteter i nærområdet.

Læs mere om projektet
Troldhøjen - igangværende byudvikling

Troldhøjen - igangværende byudvikling

Et område på ca. 200 parceller i Varde tæt på midtby, natur og skoler. Hele området er planlagt med legepladser, stier, veje, etc. inden udbud. Grundene sælges og udstykkes etapevis, for at opnå at de enkelte veje bebygges nogenlunde samtidigt og for at mindske gener for husejerne mht. tung trafik og byggerod. 

Læs mere om projektet
Strandkanten i Esbjerg

Strandkanten i Esbjerg

Spændende projekt med 9 rækkehuse og dobbelthuse ved havet. Husene er opført i en spændende kubistisk stil, med tanke på den gode beliggenhed og udsigten mod vandet. Fra 1. sal er der adgang til den store tagterrasse, med en fantastisk udsigt over Ho Bugt. Strandkanten ligger nordvest for Esbjerg, med kun et stenkast fra stranden og hele området bag ved projektet er et stort naturområde med cykel- og gangstier, kælkebakker, hundeskov, etc. Husene sælges individuelt.

Læs mere om projektet
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved