• Gårdmiljø, Teglholmen, Pentapart

  Teglholmen, Pentapart, Gårdmiljø
 • Kanalerne, Teglholmen, Pentapart

  Tilgang til Kanalerne, Teglholmen
 • Stuer med udsigt

  Stue, Teglholmen, Byggefelt B
 • Åbent køkken/spisestue

  Køkken, Teglholmen, Byggefelt B
 • Badeværelse med vaskesøjle

  Badeværelse, Teglholmen, Byggefelt B

Til leje

Gør din boligdrøm til virkelighed  

UDLEJES FRA STARTEN AF 2019. Forestil dig at bo ved vandet og stadig have byens muligheder tæt på. På Teglholmen i Københavns nye Sydhavn opfører vi en spændende karréejendom. Ejendommen opføres i 6 etager i det nordvestlige hjørne og går derfra ned til 4 etager i det sydøstlige hjørne. Det giver gårdrummet og lejlighederne gode solforhold, mens facaden får et spændende og varieret udtryk. Lejlighederne indrettes med 2-5 værelser fra 64-121 m2. Her er der plads til alle boligdrømme – også dine.

Flere af lejlighederne får en lækker, privat tagterrasse med en unik udsigt over vandet ved kanalerne. Her er der plads til at slappe af og nyde solen med venner og familie.

Som lejer har du mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens p-kælder. Har du en el-bil, kan du lade den op i ladestationer, som er etableret i p-kælderen.

De attraktive lejligheder udlejes fra starten af 2019.

 

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.

Området

Tag havnebussen – et hurtigt og nemt transportmiddel 

På Teglholmen bor du ved vandet. De attraktive lejligheder ligger nemlig med facader helt ud til kanalerne i Sydhavnen. Med havnebusserne får du et hurtigt og nemt transportmiddel lige ved døren - og prisen er den samme som en almindelig busbillet.
Havnebusserne går fra Teglholmen til Refshaleøen.

UderumNyd livet på altanen

Hver lejlighed har som minimum én stor, rummelig altan. Her kan du nyde livet med gode venner og familie. Tag arbejdet med udenfor, eller invitér vennerne til middag under åben himmel. Eller benyt dig af det indbydende gårdrum, der bliver et miks af private og offentlige udearealer med adgang via 2 porte.

Nogle af taglejlighederne får desuden etableret private tagterrasser med adgang fra trappehuse.

Arkitektur

Et varieret og spændende udtryk

Den arkitektoniske ambition har været at skabe et spændende udtryk, der harmonerer med det omkringliggende område. Facaderne opdeles som mindre byhuse ved tilbagetrækning af altaner og lodrette farveskift i facadeteglen. Det skaber et varieret og spændende udtryk i gårdrummet og falder samtidig godt i spil med kajen og områdets kanaler.

BeliggenhedLivet ved kanalerne har mange muligheder

Teglholmen er et spændende boligområde, som er i en rivende udvikling. I takt med at flere bygninger bliver færdige, vil der komme endnu mere liv og atmosfære til området. Her har du det hele. Fra skole, gode indkøbsmuligheder, caféer og kaffebar til streetfood, havnebad og offentlig transport. Samtidig giver Teglholmens hollandskinspirerede kanaler området en fantastisk stemning og unikke muligheder. De bruges flittigt til kajakroning, sejlads, SUP m.m.


Ligger tæt på:
 • Indkøbsmuligheder
 • Skole & pasningsmuligheder
 • Offentlig transport
 • Havnebus
 • Caféer & take away

Kom på interesselisten

Er du interesseret i at leje en bolig på Teglholmen? Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner op for udlejning på Teglholmen.  

UDVIKLET AF

Hvem står bag projektet

Boligkarréen på Pentapart i Teglholmen er opført i samarbejde med REKA Gruppen og KPC.