• Visualisering af indretning

  Engkanten i Sabro - Køkken
 • Visualisering af indretning

  Engkanten i Sabro - Værelse
 • Visualisering af badeværelse

  Engkanten i Sabro - Badeværelse
 • Visualisering af stue

  Engkanten i Sabro – Stue
 • Visualisering af omgivelser

  Engkanten i Sabro - Visualisering af omgivelser
 • Visualisering af rækkehusene

  Engkanten i Sabro - Have Visualisering

Bo i et lækkert rækkehus med plads til hverdagen

I det naturskønne Sabro udbyder vi 16 attraktive rækkehuse på 120-126 m2. Rækkehusene ligger i et dejligt område tæt på Aarhus. Boligerne er perfekte til dig, der gerne vil bo i rolige rammer og stadig have storbyens muligheder tæt på.

 

 

 • Frederikssund Strandpark - havkajak lige uden for døren

Interiør & eksteriør  

Moderne og rummelig indretning både inde og ude

Boligerne i Engkanten er er mellem 120 og 126 m2. De er opført i en moderne, nordisk stil med gennemtænkte materialer. Stueplan indeholder entré, badeværelse, køkken med indbyggede hvidevarer og stue-alrum med direkte udgang til en dejlig terrasse. Køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, har store vinduer, der giver en fantastisk gennemlysning i boligen.

1. sal er indrettet med 4 gode værelser og passer derfor godt til børnefamilien. To af værelserne har fransk altan, som giver et dejligt lysindfald. Værelserne har desuden udsigt til både sø og eng. Boligens andet badeværelse er indrettet med vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Til rækkehuset hører en færdiganlagt have i en overskuelig størrelse, der er nem at holde. Derudover finder du to dejlige terrasser, som er perfekte til hyggestunder med familie og gode venner – både morgen og aften. Rækkehuset har desuden carport og redskabsrum.

Mægler Nybolig Tilst – Sabro

Tilst Skolevej 36, 8381 Tilst
TLF. 89 43 45 45
E-mail: 8381@nybolig.dk

MaterialerMindre vedligehold og mere fritid

Dit hjem er din base. Det er her, du slapper af og nyder livet. Drømmer du om at have mere tid til dig selv, din familie og dine fritidsinteresser, er Engkanten det helt rigtige sted at bo. Lavenergiboliger i Engkanten er bygget med kvalitetsmaterialer, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Det giver luft i hverdagen – uanset om I er en børnefamilie eller nyder seniorlivet.

OvertagelseKlar til indflytning

Når du overtager nøglen til dit nye rækkehus, er alt klar til indflytning. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker. Derfor giver byggelederen dig en grundig og personlig vejledning om boligens pleje og vedligeholdelse ved overtagelsen. Du får desuden en elektronisk vejledningsmappe, så du altid har hjælp ved hånden.

BeliggenhedEn dejlig oase tæt på Aarhus

Engkanten er en ny udstykning i Sabro. Sabro er en hyggelig by, der ligger i den vestlige del af Aarhus. Området har en rigtig god sammensætning af aldre – fra unge par og børnefamilier til seniorer. Området har gode stisystemer og kort afstand til indkøb, skole, motorvej og offentlig transport til Aarhus. Samtidig er der let adgang til mange lokale aktiviteter og et dejligt rekreativt område med grønne engarealer og en lille sø.

Ligger tæt på:

 • Sabro Korsvejskole
 • SFO – fritidsordning
 • Vuggestue, dagpleje og børnehave
 • Fritidsklub
 • Idrætsforening – Sabro IF
 • Rideklub
 • Bibliotek
 • Lokalcenter
 • Indkøbsmuligheder

Mægler

Kontakt Nybolig allerede i dag på tlf. 89 43 45 45

Udviklet afHvem står bag projektet

Engkanten er udviklet af ejerne bag projektet, REKA Gruppen og Danhaus.

REKA Gruppen har mange års professional erfaring med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. Danhaus er specialiseret i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.

REKA Gruppen og Danhaus har i fællesskab udviklet, bygget og solgt ca. 300 dobbelt- og rækkehuse. Det sikrer dig en topmoderne bolig i et flot design, høj kvalitet og med minimal vedligeholdelse.

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.