• Smuk panoramaudsigt over Vejle fjord

  Fjordraekkerne i Vejle - Udsigt
 • Grundplan

  Fjordrækkerne – Vejle
 • Fjordrækkerne – byggeplan

  Fjordrækkerne i Vejle

Bo med panoramaudsigt over Vejle Fjord

Drømmer du om at bo med den smukkeste udsigt over Vejle Fjord?

Her vil det blive muligt at bo på én af de smukkeste beliggenheder i Bredballe. I respekt for den omkringliggende natur og de skovklædte skrænter, bliver der opført 31 eksklusive arkitekttegnede boliger. De unikke boliger vil blive tilpasset ind i det skrånende terræn, med en smuk panoramaudsigt over fjorden.

 

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.

 • Klik på billedet for at se hele situationsplanen

  Fjordrækkerne – Grundplan

Beliggenhed  

Sjælden beliggenhed

De eksklusive boliger bygges på en helt unik grund. Faktisk sker det kun yderst sjældent, at en grund som denne bliver sat til salg. Grunden ligger midt i det attraktive Bredballe med en fantastisk panoramaudsigt over Vejle Fjord. Samtidig giver det kuperede terræn mulighed for at skabe eksklusive og unikke boliger, der passer ind i naturen.

Eksteriør Minimalistisk stil med respekt for naturen

Boligerne bliver opført i en attraktiv, nordisk og minimalistisk stil. Den kuperede grund giver mulighed for at placere boligerne, så alle får glæde af den smukke udsigt over Vejle Fjord. Rent arkitektonisk har vi valgt en byggestil, der ikke tager magten fra naturen, men som understreger de fine landskabsmæssige værdier. Der kommer bevoksning på tagene, så boligerne falder naturligt ind i området – uanset boligernes placering i terrænet.

BeliggenhedBo midt i naturen og tæt på Vejle  

De 31 eksklusive boliger er tegnet til dig, der drømmer om at bo midt i naturen – med fjorden og Vejle som nabo. Boligerne bliver mellem 130 og 160 m2 og har en attraktiv beliggenhed i Bredballe – en by, der byder på mange aktiviteter for både børn og voksne. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, skoler og pasningsordning. Ønsker du at være del af en aktiv forening, eller holder du af kultur og natur, er her mange muligheder. Der er desuden kun 5 km til Vejles bymidte. Her finder du et levende bymiljø med mange aktiviteter, sociale og kulturelle tilbud, shopping og spisesteder.

MaterialerFå tid til at nyde livet

Vil du gerne bo godt men slippe for at vedligeholde hus og holde en stor have? Det er tanken bag de 31 eksklusive boliger på Seligmannsvej. Husene bliver opført med vedligeholdelsesvenlige kvalitetsmaterialer, og haven bliver færdiganlagt med terrasser, flisebelægning, hæk og græs, så du kan bruge din fritid på dét, du holder af.

Udviklet af

Hvem står bag projektet

Det eksklusive boligprojekt i Bredballe er udviklet af REKA Gruppen i samarbejde med West-Coast Real Estate 3.

REKA Gruppen har mange års professional erfaring med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark.

 

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.