• Visualisering af bolig, Grøndals Park, Birkerød

  Boligskitse – Grøndals Park, Birkerød

Attraktiv bolig i Birkerød  

Forestil dig at bo i naturskønne omgivelser, hvor der er lys, luft og plads til familien. Centralt i Birkerød, på den tidligere Kajerødgrund, opfører vi 45 attraktive boliger i høj kvalitet. Byen er omkranset af smuk natur med åbne marker, grønne skovarealer og store søer – kun 30 minutters kørsel fra København.

Med et boligareal på 120-150 m2 henvender boligerne sig til en bred målgruppe. Til børnefamilien, der gerne vil have lys, luft og plads, og til seniorer, der ønsker at bytte et stort og tidskrævende parcelhus ud med en mindre og vedligeholdelsesnem bolig.

 

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.

 • Frederikssund Strandpark - havkajak lige uden for døren

INTERIØR

Vil du være med til at bestemme din boligs indretning?

Vi har lagt vægt på fleksibilitet i byggeprojektet. Derfor kan du selv få indflydelse på indretningen af din nye bolig. Hvis du køber en bolig i Grøndals Park, mens projektet stadig er på tegnebrættet, kan du sætte dit præg på boligens planløsning og være med til at bestemme antallet af værelser og deres placering. Du kan også være med til at vælge materialer ud fra et stort udvalg og sætte dit præg på køkkenet, gulvbelægninger, farver og terrasser – og få den bolig, du drømmer om.

MaterialerNordisk byggestil med kvalitetsmaterialer 

Boligerne i Grøndals Park er tegnet med udgangspunkt i den nordiske byggetradition. Vi har valgt materialer i høj kvalitet, der skaber en flot arkitektonisk helhed. Boligerne er tilpasset området, så du får det bedste lysforhold både ude og inde. Samtidig giver de grønne omgivelser et godt modspil til den stilrene byggestil.

OvertagelseKlar til indflytning

Når du overtager nøglen til dit nye rækkehus, er alt klar til indflytning.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker. Derfor giver byggelederen dig en grundig og personlig vejledning om boligens pleje og vedligeholdelse ved overtagelsen. Du får desuden en elektronisk vejledningsmappe, så du altid har hjælp ved hånden.

BeliggenhedVil du gerne bo centralt?

Med kun få minutters gang til børnehave, vuggestue og indkøbsmuligheder har Grøndals Park en central beliggenhed i forhold til faciliteter, der betyder meget i hverdagen. Samtidig ligger boligerne i et naturskønt område med åbne marker og grønne skovarealer.

Ligger tæt på:

 • Børnehave / Vuggestue 0,3 km
 • Skole 1,5 km
 • Kulturcenter 1,3 km
 • Indkøb (Føtex) 1,6 km
 • Indkøb (Dagli’Brugsen) 0,2 km
 • Idrætscenter / Svømmehal 2,0 km
 • Birkerød St. (27 min. til Kbh.) 1,3 km
 • Birkerød Gymnasium 2,0 km
 • Furesø golfbane 3,1 km

Udviklet af

Hvem står bag projektet

Bag Grøndals Park står REKA Gruppen og Danhaus.
REKA Gruppen har mange års professional erfaring med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. Danhaus er specialiseret i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.

REKA Gruppen og Danhaus har i fællesskab udviklet, bygget og solgt ca. 300 dobbelt- og rækkehuse. Det sikrer dig en topmoderne bolig i et flot design, høj kvalitet og med minimal vedligeholdelse.

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.