• Udsigten fra Officershusene og Bringegårdene

  • Udsigten fra grunden til Officershusene og Bringegårdene

  • Udsigten fra grunden til Officershusene og Bringegårdene

Bo i et enestående naturområde

Drømmer du om at flytte til et naturskønt område?
Så er vores nye boligprojekt ved Flyvestation Værløse med Bringegårdene og Officershusene lige noget for dig.

Med en helt fantastisk beliggenhed ved den gamle flyvestationen, opføres attraktive boliger i 1- og 2 plan på ca. 112-139 m2 med udsigt til skov og grønne enge.

Bringegårdene og Officershusene ligger bynært og tæt ved institutioner, skoler og indkøbsmuligheder - kun 20 min. kørsel til København.

  • Beliggenhedsplan over Officershusene og Bringegårdene

  • Luftfoto af området ved Officershusene og Bringegårdene

Særlige fordeleBoliger i de perfekte rammer

De to nye kvarterer Bringegårdene og Officershusene henvender sig til en bred målgruppe. Det er ideelt til seniorer, der gerne vil bo i en vedligeholdelsesvenlig bolig i rolige naturskønne omgivelser med mulighed for mange forskellige fritidsinteresser. Er I en børnefamilie, er stedet lige noget for jer. Her er højt til loftet, dejlige grønne områder og bymidtens mange muligheder. Området byder på rigtig mange aktiviteter for alle aldre.

De arkitekttegnede boliger er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt, med køkkenalrum, 3-4 værelser og 2 badeværelser. Det giver dig et hjem med plads til nærvær og hygge, hvor du kan trække dig tilbage og nyde alenetid og fordybelse, så hverdagens travlhed kommer lidt på afstand.

Boligerne i Bringegårdene opføres som dobbelthuse i 1- og 2 plan, med bilfri zoner og hyggelige fællesområder. Officershusene bliver en kombination af række- og dobbelthuse i 1- og 2 plan med tilhørende carporte.

  • Luftfoto over Flyvestation Værløse ved Officershusene og Bringegårdene

områdetNatur og fritid - hånd i hånd

Flyvestation Værløse byder på utrolig mange aktiviteter i den uspolerede natur med skove og søer. I respekt for naturen og flyvestationens historie er her stor fokus på fællesskab og aktiviteter i smukke rammer.

Her venter et unikt aktivt område med de kendte hangarer og landingsanlæg, hvor det er trygt at færdes, og ikke mindst masser af lys og plads til at nyde livet.

På den 3 km. lange landingsbane er der mange sociale og sportslige aktiviteter. Her mødes mange forskellige foreninger, til rulleskøjteløb, løbetræning og cykelløb mm. Kommunen afholder også større arrangementer, som store flyvedage, picnic festival og cykelløb. Landingsbanen giver liv til området og er et aktivt omdrejningspunkt for alle beboere.

Hangar 3 er blevet renoveret til et stort fælleshus til brug for hele området. Det store fælleshus har beholdt sit originale ydre. Det er indrettet med en badmintonhal, en stor multibane til alverdens boldspil, et stort fællesrum der kan rumme 70 mennesker med dertil hørende køkken og toiletfaciliteter. Her kan afholdes festlige begivenheder, afholdes fællesspisning og andre arrangementer for beboerne i området. Centralt i hangaren er der etableret en stor atriumgård med store skydedøre, der kan forene indendørs- og udendørsarealet til de omkringliggende lokaler. Hangar 3 bliver et samlingspunkt for hele området, med masser af aktiviteter, arrangementer og kreative tiltag – mulighederne er mange.


Med de unikke rammer og den fantastiske beliggenhed er Officershusene og Bringegårdene et attraktivt sted at bo.

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.