3/5/2017

16 nye rækkehuse i Sabro - dobbelt plads til familien

Dobbelt så meget plads til familien - til samme pris. Salget af 16 nye rækkehuse i Sabro går i gang 14. maj. Husene appellerer bl.a. til børnefamilier, som gerne vil blive tæt på Aarhus, men ønsker at skifte 60 m2 ud i Aarhus midtby med dobbelt plads til familien. Ca. 100 interesserede købere er skrevet op nu.

”Sabro er et rigtig godt sted at slå sig ned, hvis man gerne vil blive tæt på Aarhus og samtidig have noget mere plads til familien og selv vil have indflydelse på indretningen. Derfor vokser Sabro, og vi har allerede skrevet ca. 100 familier op, som er interesseret i et rækkehus. Det er ellers først nu, at vi starter salget og går i gang med at bygge 16 nye rækkehuse,” siger Jesper Kristensen, som er direktør i REKA Gruppen. Det er REKA Gruppen og Danhaus, der står bag de nye rækkehuse.  

Salget går i gang 14. maj. De familier, som allerede har skrevet sig på en venteliste, får først en præsentation af projektet og fra kl. 11.00 til 13.00 er der åbent for alle på Rønnevangen 77-107. Det nye kvarter får navnet Engkanten.   

Indret selv – glas i gulvet
Hvis man køber et af rækkehusene, mens det er på tegnebrættet, kan man selv være med til at designe huset indvendigt og vælge materialer ud fra et stort udvalg og inden for prisen. Rækkehusene er i to plan og er fra 120 til 126 m2.

”Rækkehusene er i klar nordisk stil, og lavet af rigtig gode materialer. Derfor har vi valgt, at man kan tilvælge endnu flere anderledes detaljer og muligheder, hvis man er til det. Eksempelvis kan man tilkøbe glas i etageadskillelsen, så man kan se direkte fra stuen til første sal – og omvendt,” siger Johannes Schmith, direktør i Danhaus.  

Husene koster fra 2,5 mio. kr. for 120 m2.

Klar til at flytte ind
Alle huse bliver som standard afleveret til den nye køber med indkørsel, terrasser og anlagt have med græs og hæk.

”Mange drømmer om et helt nyt hus, som er lige til at flytte ind i – uden at man selv skal lave en masse, og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Det er de nye rækkehuse i Engkanten lavet efter – samtidig med, at husene er energivenlige. Det er attraktivt for både børnefamilier og fx aktive seniorer, som måske er blevet trætte af at vedligeholde et stort parcelhus,” siger Tonny Broberg fra EDC Projekt Poul Erik Bech.

De første af de nye rækkehuse vil stå klar til indflytning ved juletid.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Jesper Kristensen, direktør i REKA Gruppen, tlf.: 76 77 68 50, mail: jk@reka.dk
Johannes W. Schmith, direktør i Danhaus tlf.: 76 14 70 59, mail: js@danhaus.dk

Fakta:

  • 16 nye rækkehuse udbydes til salg fra 14. maj kl. 11 – 13 i Rønnevangen 77 – 107.
  • Husene er i to plan 120 – 126 m2.
  • Prisen ligger fra 2,5 mio. kr. og opefter.
  • Ejendomsmægler på husene er EDC Projekt Poul Erik Bech på Fredens Torv i Aarhus.