25/8/2020

37 nye Officershuse til salg på Flyvestation Værløse


Flyene er landet for sidste gang, og Flyvestation Værløse forvandler sig i disse år til et spændende boligområde med masser af natur, lys og luft. Nu sætter REKA Gruppen 1. etape af 37 nye, arkitekttegnede huse til salg med navnet Officershusene. Byggeriet er i gang.

Den militære baggrund fornægter sig ikke på den 500 hektar store grund, som blot ligger en halv times kørsel fra Rådhuspladsen i København. Historien lever videre med fredede hangarer, åbne vidder og nye huse som fx Officershusene, der nu bliver sat til salg.

REKA Gruppen fra Varde står - på vegne af investeringsgruppen West-Coast Real Estate III og KPC Ejendomsudvikling A/S - bag de 37 huse. Husene er tegnet af arkitektfirmaet Tredje Natur, som også har udarbejdet helhedsplanen for området. Officershusene er eksklusive huse i 1- og 2-plan samt rækkehuse og dobbelthuse. 

Flyvestationen tiltrækker mange
”Flyvestation Værløse ligger så bynært, som man kan komme, og det unikke naturområde er tænkt ind i husenes arkitekturen. Officershusene er attraktive for både børnefamilier, der er vokset ud af lejligheden i København, seniorer og mange andre mennesker, som udover en eksklusiv bolig også drømmer om lys, luft og fællesskab,” siger Jesper Kristensen, som er adm. direktør for REKA Gruppen. 

Fællesskab er der masser af på den gamle flyvestation, fordi der i disse år bygges mange nye boliger på den store grund, og så er der tænkt i rammer, som fremmer fællesskabet. 

”Eksempelvis er den gamle Hangar 3 totalrenoveret og omdannet til et spændende fælleshus for alle områdets beboere. Her er fx gode køkkenfaciliteter, spisesal, flere multihaller og meget andet,” fortæller Jonas Gejl Lauridsen, som er projektleder hos REKA Gruppen. Han fremhæver, at områdets nye boliger dækker alt fra fritliggende huse til rækkehuse og bofællesskaber.

”Netop fordi der er en ambitiøs helhedsplan for området, så er der tale om et unikt boligområde med en stor variation i bebyggelsen, og hvor nyt og gammelt giver en ganske særlig atmosfære midt i et enestående naturområde, siger Thomas Lausen fra Home i Værløse, som har første etape af Officershusene til salg.

Lyst og i nordisk design
Husene bliver fra 112 til 139 kvadratmeter i et lyst og nordisk design i de bedste materialer. Alle husene åbner op ud mod naturen og har store vinduespartier med masser af lysindfald.

Thomas Lausen fra Home er sikker på, at mange vil være interesseret i Officershusene på grund af ’hele pakken’: Mulighed for at få indflydelse på boligen gennem valg af materialer, arkitektur, let at holde vedlige, lavenergi, kvalitet, tæt på København og ikke mindst de mange grønne åndehuller og udsigten til, at de første af Officershusene er færdige i december 2021. Sidste etape er færdig i foråret 2022.

REKA Gruppen har mange års erfaring som bygherre med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. Husene bliver opført af Danhaus fra Esbjerg, som har specialiseret sig i byggeri af især rækkehuse og bofællesskaber med fokus på lavenergi og miljø. De to parter har sammen udviklet, bygget og solgt mere end 350 dobbelt- og rækkehuse efter samme koncept som Officershusene.

Den personlige bolig
Alle vil gerne sætte et personligt præg på deres bolig. Derfor er der lagt stor vægt på fleksibilitet i den måde, som den enkelte familie kan indrette sig på med hensyn til materialer. Danhaus har mange års erfaring i at bygge boliger, hvor de kommende ejere netop sætter deres personlige præg på boligen. 

”Hvis huset bliver købt på tegnebrættet, kan man selv være med til at vælge materialer ud fra et stort udvalg. Eksempelvis kan køberne få indflydelse på køkken, gulvbelægning, farver og terrasser. Det er netop de personlige valg, som gør, at man føler sig helt hjemme. Vores bolig viser, hvem vi er,” forklarer Johannes Schmith, adm. direktør i Danhaus.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Jesper Kristensen, direktør i REKA Gruppen, tlf.: 40 10 59 33, mail: 
jk@reka.dk
Thomas Lausen, Home Værløse, tlf.: 44 48 48 66, mail: vaerloese@home.dk

Vedhæftede illustrationer fra Officershusene kan frit benyttes 

Fakta om Flyvestation Værløse

Børnehave / Vuggestue               

0,2 km

Skoler 

1,4 – 5,7 km

Fælleshus/Hangar 3

0,5 km

Gymnasium

6,7 km

Indkøb, REMA 1000

1,6 km

Indkøbscenter

5 km

Restaurant

1,5 km

Svømmehal

6,5 km

Motorvej

3,5 km

Værløse

5,4 km

København Rådhuspladsen

22,5 km

Værløse Golfklub

8,7 km

Om investorerne i investeringsgruppen West-Coast Real Estate III 
Henning G. Kruse har mange års erfaring inden for offshore-sektoren. Efter salget af sit livsværk, Esbjerg Oilfield Services A/S, har han bl.a. investeret i ejendomme i København. Han er aktionær og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder. Henning G. Kruse var blandt de første danskere, der investerede direkte i olie- og gasefterforskning.

Erik Bank Lauridsen er fra E. Bank Lauridsen Holding A/S i Esbjerg. Selskabet ejer i dag en ejendomsportefølje, er hovedaktionær i selskabet Concens, har ejerandel i it-virksomheden Systematic og er tidligere medejer af Cocio Chokolademælk og sodavandsfabrikken Baldur.

Claus og Thomas Tygesen er fra Tygesen Company A/S, der er stiftet i 1992 af familien Tygesen og har hovedkontor i Tønder. Virksomheden er én af de største udbydere af sko (Vagabond) i Danmark og Norge. Virksomheden består ligeledes af T. Tygesen Invest A/S, der primært investerer i forskellige langsigtede aktiver, herunder ejendomme.

Claus Sørensens Fond Holding A/S er et moderselskab for en gruppe af virksomheder. Claus Sørensen A/S driver en kæde af køle- og frysehuse og ejer bolig- og erhvervsejendomme i Esbjerg. Holdingselskabet ejer også Viking Life-Saving Equipment A/S, der producerer maritimt udstyr. Selskabet er desuden ejer af Blika A/S, der producerer garderobeskabe og opbevaringsløsninger samt Vestfrost A/S, der producerer køle- og fryseskabe.

Henrik Styrup står bag Styrup Holding ApS. Styrup Holding investerer i værdipapirer og ejendomme. Henrik Styrup stod gennem en årrække i spidsen for entreprenørvirksomheden Stürup A/S, som i 2010 blev solgt til Arkil.

Kurt Skov er skibsmægler, grundlægger, ejer og arbejdende bestyrelsesformand for Blue Water Shipping A/S, som tilbyder transportløsninger i hele verden. Blue Water Shipping A/S er specialister inden for forretningsområderne industrigods, køletransporter, olie & energi, havneaktiviteter, maritim logistik og Nordatlanten.

Advokat Peter Kirk Larsen er bestyrelsesformand for advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius med hovedsæde i Esbjerg og kontorer i Herning, Skjern og København.

Jesper Kristensen, adm. direktør og indehaver af REKA Gruppen A/S.

Om KPC
KPC er en familie- og medarbejderejet virksomhed. KPC er eksperter i projektudvikling samt hoved- og totalentrepriser.

Om REKA Gruppen
REKA Gruppen er en privatejet virksomhed, der siden 1994 har specialiseret sig i udvikling, opførelse, køb og salg af attraktive boligprojekter over hele Danmark. De sidste 10 år har virksomheden skærpet fokus mod de 10 største byer i Danmark.

Ambitionen er at skabe positive milepæle for alle involverede partnere: investorer, købere eller lejere. Med mere end 600 boliger under udvikling til en projektværdi på godt 2 mia. kr. og et stærkt kapitalgrundlag står REKA Gruppen som en erfaren og solid partner på ejendomsmarkedet.