24/8/2020

Nye eksklusive huse i Bredballe er klar til salg


Bredballe i Vejle får nu 24 nye, eksklusive huse med fjordudsigt. Lokalplanen er på plads, og husene bliver nu sat til salg den 1. september. Første spadestik bliver taget i september til Fjordrækkerne, som er navnet på de nye huse. 

REKA Gruppen fra Varde står - på vegne af investeringsgruppen West-Coast Real Estate III - bag det kommende byggeri af 24 eksklusive huse på en af Vejles mest naturskønne grunde i Bredballe, som i generationer har været beboet af den kendte Vejle-familie, Haahr-familien. 

Lokalplanen for området er vedtaget, og gravemaskiner går nu i gang med at fjerne den gamle ejendom på grunden, så der bliver plads til de nye huse på den 1,5 hektar store, skrånende grund på
Seligmannsvej i Bredballe. De nye huse får også en ny vej med egen adresse: Forårsvej.

Projektudviklingschef Pelle Bach Bendtsen fra REKA Gruppen fortæller, at der er byggestart i september, og at de første huse vil være klar til indflytning i sommeren 2022, mens hele byggeriet forventes at være afsluttet i efteråret 2022.

Et sjældent projekt i Bredballe
”Projektet har været længe undervejs. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan fortælle, at salget går i gang. Vi havde gerne bygget 31 huse, men fik tilladelse til 24. Det betyder, at bebyggelsen er blevet mere eksklusiv, og vi mærker en meget stor interesse for de kommende huse,” siger Jesper Kristensen, direktør i REKA Gruppen.

Jesper Kristensen fortsætter: ”Arkitektfirmaet WE Architecture har tegnet de eksklusive huse, som passer perfekt til den skrånende grund, som jo ligger tæt på byen og med en fantastisk udsigt over fjorden. Husene er efterspurgte på grund af den attraktive placering, spændende indretning og høje kvalitet samt fordi, det er et yderst sjældent projekt i Bredballe-området. Husene appellerer bredt. Hvem vil ikke gerne bo i Bredballe i et nyt arkitekttegnet hus?”

I forbindelse med byggeriet af Fjordrækkerne bliver der etableret en ny redningsvej nord for tredje tunnel. Det skal give øget tryghed for alle beboere i området. Desuden bliver skolestien bevaret og udbygget, så skolevejen er sikker.

”Vi har tidligere inviteret naboerne i området til at høre mere om projektet og er i løbende dialog med naboer til den nye bebyggelse. Vi lægger vægt på den gode dialog,” siger Pelle Bach Bendtsen.

Eksklusive huse
Husene på den skrånende grund bliver fra 150 – 170 kvadratmeter, og det er den prisbelønnede tegnestue WE Architecture, som står bag husene i nordisk, minimalistisk stil. Husene er tegnet med respekt for det kuperede terræn, så udsigten fra grunden bliver udnyttet optimalt. Husene har udsigt over Vejle Fjord og ligger rigtigt for solen. 

Husene skal primært opføres som dobbelthuse. De bliver i to plan med store sydvendte altaner.

”De nye huse er attraktive for mange, som drømmer om at bo i et hus med en beliggenhed i den højeste kategori. Husene henvender sig til både familier med hjemmeboende børn og ægtepar, hvor børnene er fløjet fra reden. Husene passer til alle, som ønsker at bo midt i naturen, tæt på byen og gerne vil være fri for at holde en stor have og et hus, som kræver meget vedligeholdelse. Seniorer kan fint slå sig ned i Fjordrækkerne. Eksempelvis er det tænkt ind, at der kan etableres elevator, hvis man køber tidligt i processen,” siger Pelle Bach Bendtsen.

Husene koster fra 4,9 mio. kr. Det bliver K.G. Hansen & Sønner A/S fra Grindsted, som stod bl.a. bag hovedentreprisen i forbindelse med opførelsen af LEGO House, der skal bygge husene. 

Husene vil blive solgt gennem Nybolig i Vejle.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Jesper Kristensen, direktør i REKA Gruppen, tlf.: 40 10 59 33, mail:
jk@reka.dk

Vedhæftede illustrationer kan frit benyttes

Fakta om Fjordrækkerne
Børnehave / Vuggestue               2,6 km.
Skole                                          1,4 km.
Privatskole                                  4,1 km.
Gymnasium                                 5,6 km.
Storcenter                                   5,4 km.
Kulturcenter                                1,3 km.
Indkøb (Rema 1000 og Fakta)      2,5 km.
Bageri                                         2,5 km.
Slagter                                        1,2 km.
Restaurant (skyttehuset)              3,8 km
Sportshal                                    1,4 km.
National skov (Nørreskoven og Dyrehaven) 5,2 km
Golfbane                                     13,2 km.
Strand, Tirsbæk                           1,6 km.
Strand, Albuen                             2,9 km.
Slot, Tirsbæk Slot                        2,5 km.
Busterminal                                 0,45 km.
Motorvej E45                               5,5 km.

Baggrund: Om investorerne i investeringsgruppen West-Coast Real Estate III
Henning G. Kruse har mange års erfaring inden for offshore-sektoren. Efter salget af sit livsværk, Esbjerg Oilfield Services A/S, har han bl.a. investeret i ejendomme i København. Han er aktionær og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder. Henning G. Kruse var blandt de første danskere, der investerede direkte i olie- og gasefterforskning.

Erik Bank Lauridsen er fra E. Bank Lauridsen Holding A/S i Esbjerg. Selskabet ejer i dag en ejendomsportefølje, er hovedaktionær i selskabet Concens, har ejerandel i it-virksomheden Systematic og er tidligere medejer af Cocio Chokolademælk og sodavandsfabrikken Baldur.

Claus og Thomas Tygesen er fra Tygesen Company A/S, der er stiftet i 1992 af familien Tygesen og har hovedkontor i Tønder. Virksomheden er én af de største udbydere af sko (Vagabond) i Danmark og Norge. Virksomheden består ligeledes af T. Tygesen Invest A/S, der primært investerer i forskellige langsigtede aktiver, herunder ejendomme.

Claus Sørensens Fond Holding A/S er et moderselskab for en gruppe af virksomheder. Claus Sørensen A/S driver en kæde af køle- og frysehuse og ejer bolig- og erhvervsejendomme i Esbjerg. Holdingselskabet ejer også Viking Life-Saving Equipment A/S, der producerer maritimt udstyr. Selskabet er desuden ejer af Blika A/S, der producerer garderobeskabe og opbevaringsløsninger samt Vestfrost A/S, der producerer køle- og fryseskabe.

Henrik Styrup står bag Styrup Holding ApS. Styrup Holding investerer i værdipapirer og ejendomme. Henrik Styrup stod gennem en årrække i spidsen for entreprenørvirksomheden Stürup A/S, som i 2010 blev solgt til Arkil.

Kurt Skov er skibsmægler, grundlægger, ejer og arbejdende bestyrelsesformand for Blue Water Shipping A/S, som tilbyder transportløsninger i hele verden. Blue Water Shipping A/S er specialister inden for forretningsområderne industrigods, køletransporter, olie & energi, havneaktiviteter, maritim logistik og Nordatlanten.

Advokat Peter Kirk Larsen er direktør for advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius med hovedsæde i Esbjerg og kontorer i Herning, Skjern og København.

Jesper Kristensen, adm. direktør og indehaver af REKA Gruppen A/S.

Om REKA Gruppen
REKA Gruppen er en privatejet virksomhed, der siden 1994 har specialiseret sig i udvikling, opførelse, køb og salg af attraktive boligprojekter over hele Danmark. De sidste 10 år har virksomheden skærpet fokus mod de 10 største byer i Danmark.

Ambitionen er at skabe positive milepæle for alle involverede partnere: investorer, købere eller lejere. Med mere end 600 boliger under udvikling til en projektværdi på godt 2 mia. kr. og et stærkt kapitalgrundlag står REKA Gruppen som en erfaren og solid partner på ejendomsmarkedet.