• Boligprojekt Bringegårdene på Flyvestation Værløse
  • Boligprojekt Bringegårdene på Flyvestation Værløse
  • Boligprojekt Bringegårdene på Flyvestation Værløse
  • Boligprojekt Bringegårdene på Flyvestation Værløse
  • Boligprojekt Bringegårdene på Flyvestation Værløse

Bo i et enestående naturområde

BRINGEGÅRDENE´s skønne boliger med private og fælles uderum, danner rammen om et helt nye boligkvarterer i det historiske og fredede område med bevaringsværdige bygninger, unikke pejlemærker og mange indendørs og udendørs fællesfaciliteter.

De 42 attraktive dobbelthuse i BRINGEGÅRDENE opføres i ét og to plan med 3-4 værelser på 112-137 m2. Boligerne ligger midt i naturen, med et nærmiljø der dækker alle hverdagens praktiske behov, og kun en halv times kørsel til København. Alle boliger færdigbygges og er solgte.
 

Byggeår: 2020-2022

Antal: 42 boliger i 1 og 2 plan

Boligtype: dobbelthuse

Boligareal: 112-137 m2
  • Boligprojekt Bringegårdene på Flyvestation Værløse

Særlige fordeleBoliger i de perfekte rammer

De 42 moderne dobbelthuse tilbyder lys, luft og rummelighed til store og små familier, eller til parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra, og til dem, der drømmer om minimal vedligeholdelse i et roligt tempo.

Boligerne i BRINGEGÅRDENE er indrettet i lyst nordisk design, med 3-4 værelser, hvor det er muligt at indrette kontor, børneværelse eller forældresoveværelse – og med 2 lyse badeværelser er den daglige praktik helt på plads. 

De store, lyse rum føles endnu større med de store vindues- og dørpartier, der lader dagslyset og udsigten til naturen strømme ind i boligen hele året rundt.

områdetNår naturen kalder

BRINGEGÅRDENE har den mest fantastiske placering i det grønne landskab. Selvom boligområdet er i vækst, og flere og flere børnefamilier flytter til, bevares de nærliggende skovarealer og de store vidder af kuperet terræn. Den vilde, fredede natur er en uundgåelig del af BRINGEGÅRDENE og binder de forskellige boligområder sammen. Derudover er der naturligvis også skabt nye rekreative områder, trygge stisystemer og fællesarealer for de mange tilflyttere. 

I BRINGEGÅRDENE har man derfor en unik mulighed for et nemt praktisk hverdagsliv med direkte udgang til den vilde natur. På den 3 km. lange landingsbane er der mange sociale og sportslige aktiviteter. Her mødes mange forskellige foreninger, til rulleskøjteløb, løbetræning og cykelløb mm. Kommunen afholder også større arrangementer, som store flyvedage, picnic festival og cykelløb. Landingsbanen giver liv til området og er et aktivt omdrejningspunkt for alle beboere.

Hangar 3 er blevet renoveret til et stort fælleshus til brug for hele området. Det store fælleshus har beholdt sit originale ydre. Det er indrettet med en badmintonhal, en stor multibane til alverdens boldspil, et stort fællesrum der kan rumme 70 mennesker med dertil hørende køkken og toiletfaciliteter. Her kan afholdes festlige begivenheder, afholdes fællesspisning og andre arrangementer for beboerne i området. Centralt i hangaren er der etableret en stor atriumgård med store skydedøre, der kan forene indendørs- og udendørsarealet til de omkringliggende lokaler. Hangar 3 bliver et samlingspunkt for hele området, med masser af aktiviteter, arrangementer og kreative tiltag – mulighederne er mange.

Udviklet af

Hvem står bag projektet

REKA Group har mange års erfaring som bygherre med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. 
Danhaus har som totalentreprenør specialiseret sig i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.