• Visualisering af indretning

  Frederikssund Strandpark - Stue
 • Visualisering af indretning

  Frederikssund Strandpark - Køkken
 • Visualisering af rækkehusene

  Frederikssund Strandpark - Have Visualisering
 • Visualisering af dobbelthusene

  Frederikssund Strandpark - Visualisering af dobbelthusene

Byggeår:
2018 – 2020

Antal:
21 1-plans boliger

Partner/Investor:
Danhaus

 • Frederikssund Strandpark - havkajak lige uden for døren

Vedligeholdelsesvenlige boliger på naturskøn beliggenhed

Frederikssund Strandpark ligger i et roligt og naturskønt område tæt på fjorden og stranden. Her stod REKA Group for opførelsen af 21 spændende boliger – bygget som dobbelt- og rækkehuse i 1-plan. Projektet blev gennemført i tæt samarbejde med Danhaus.

Boligerne i Frederikssund Strandpark er ideelle til seniorer, der gerne vil bo i en vedligeholdelsesvenlig bolig i rolige og trygge rammer, og til børnefamilier, der gerne vil have mere frihed og bo i et dejligt grønt område tæt på naturen og bymidtens muligheder.


Gennemtænkt og velindrettede boliger 

Boligerne er indrettet med store lyse rum og pladsen er udnyttet optimalt. Udendørs tilhører en færdiganlagt have med græs, hæk og to terrasser. Desuden er der etableret et redskabsrum i forlængelse af huset samt mulighed for parkering til dig og dine gæster foran huset.

Udviklet afHvem står bag projektet

Frederikssund Strandpark er udviklet af ejerne bag projektet, REKA Group og Danhaus.

REKA Group har mange års professional erfaring med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. Danhaus er specialiseret i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.

REKA Group og Danhaus har i fællesskab udviklet, bygget og solgt ca. 300 dobbelt- og rækkehuse. Det sikrer dig en topmoderne bolig i et flot design, høj kvalitet og med minimal vedligeholdelse.