• Visualisering af indretning

  Frederikssund Strandpark - Stue
 • Visualisering af indretning

  Frederikssund Strandpark - Køkken
 • Visualisering af rækkehusene

  Frederikssund Strandpark - Have Visualisering
 • Visualisering af dobbelthusene

  Frederikssund Strandpark - Visualisering af dobbelthusene

Bo tæt ved vandet og stranden

Frederikssund Strandpark ligger i et roligt og naturskønt område tæt på fjorden og stranden. Her har du mulighed for at skabe en tryg base i dit nye hjem, hvor du kan slappe af og nyde livet med familien og vennerne. Her udbyder vi 21 nye, spændende boliger – bygget som dobbelt- og rækkehuse i 1-plan.

 • Frederikssund Strandpark - havkajak lige uden for døren

Særlige fordeleBo vedligeholdelsesvenligt og trygt

Boligerne i Frederikssund Strandpark er ideelle til seniorer, der gerne vil bo i en vedligeholdelsesvenlig bolig i rolige og trygge rammer. Og til børnefamilier, der gerne vil have mere frihed og bo i et dejligt grønt område tæt på naturen og bymidtens muligheder.

HAVE & UDERUMFærdig anlagt have med græs og hæk

Nyd udelivet allerede fra dag ét. Boligerne er indrettet med en færdiganlagt have med græs og hæk og to terrasser, så du kan slappe af og nyde udelivet. Den østvendte terrasse på havesiden er ideel, når du vil nyde morgensolen uforstyrret. Den vestvendte terrasse på indgangssiden af huset er perfekt til hygge på lune sommeraftener. Desuden bliver der etableret et redskabsrum i forlængelse af huset samt mulighed for parkering til dig og dine gæster foran huset.

MaterialerForm din drømmebolig

Få det hus, du drømmer om. Frederikssund Strandpark udbydes som et unikt koncept. Køber du din bolig, mens projektet stadig er på tegnebrættet, kan du være med til at designe dit hjem indvendigt og vælge de materialer, der matcher din smag.
Så får du lige præcis den bolig du drømmer om.

Hvor mange værelser har du brug for? Vær selv med til at bestemme antallet af værelser, så det passer til dit behov. Gulve, lofter, placering af skabe og valg af elementer til køkken, badeværelse og bryggers er også nogle af de ting, du har indflydelse på. Det giver dig mulighed for at skabe en personlig indretning – og en helt unik bolig.

INTERIØRIndretning med plads til nærvær og hygge

Dit hjem er din personlige base. Det er hér, du slapper af og nyder livet. Når du sidder ved spisebordet med din familie. Eller når du samler venner og bekendte til en hyggelig grillaften på terrassen. Boligen er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt. Det giver dig et hjem med plads til alenetid og fordybelse, til nærvær og hygge - hver dag.

OmrådetKultur og fritid tæt på

Frederikssund Strandpark ligger på kanten mellem byen og det åbne landskab. Her venter der dig en lille, eksklusiv oase, hvor der er trygt og masser af lys og plads til at nyde familielivet.

Du kommer til at bo i et fantastisk område. Kun 200 m fra Frederikssund Strandpark ligger en dejlig sandstrand, og hopper du på cyklen, kan du være inde i bymidten på under 10 minutter. Her er der masser af aktiviteter for børn og voksne. Både til dig, der gerne vil være en del af en aktiv forening og til dig, der holder af kultur. De daglige indkøb kan du klare kun 600 m fra din bolig.

Har du børn, der skal passes eller følges i skole? Daginstitution og skolen ligger kun få minutter væk, og de unge mennesker har kun 4 km til byens gymnasium. Sætter du dig i bilen, rammer du motorvejen efter ca. 4 minutters kørsel. Banegården ligger ca. 2,6 km fra din bolig. Herfra kan du køre med S-toget direkte til København.

Udviklet afHvem står bag projektet

Frederikssund Strandpark er udviklet af ejerne bag projektet, REKA Gruppen og Danhaus.

REKA Gruppen har mange års professional erfaring med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. Danhaus er specialiseret i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.

REKA Gruppen og Danhaus har i fællesskab udviklet, bygget og solgt ca. 300 dobbelt- og rækkehuse. Det sikrer dig en topmoderne bolig i et flot design, høj kvalitet og med minimal vedligeholdelse.

Skriv dig på interesselisten

Hvad er interesselisten?

Skriv dig på interesselisten og vær blandt de første
 til at høre om nye spændende boligprojekter.