• Lalandia, Billund

Byggeår:
2012- 2015  

Antal:
761 feriehuse

 

Opførelse og salg af 761 feriehuse ved Lalandia

I foråret 2007 indgik REKA Group et samarbejde med PARKEN Sport og Entertainment omkring opførslen af feriehuse i Lalandia i Billund. Da salget af feriehusene startede, blev alle 761 feriehuse solgt på én enkelt weekend.

 

Nordeuropas største ferie- og oplevelsesparadis

Projektet, der er REKA Group's hidtil største, var planlagt til at omfatte 1.500 feriehuse. Ambitionen var, at Lalandia i Billund skulle udvikle sig til Nordeuropas største ferie- og oplevelsesparadis med vandland, legeområder, sportsfaciliteter, restauranter og butikker. I 2007 overdrog REKA Group projektet til PARKEN Sport og Entertainment. Åbningen af det samlede ferie- og oplevelsescenter Lalandia i Billund skete i foråret 2009.

Egen mæglerbutik

Fra 2007-2010 havde REKA Group egen mæglerbutik i Lalandia i Billlund, hvor vi gensolgte mere end 75 feriehuse. Der blev tilmed solgt 50 helt nye feriehuse, som Lalandia åbnede op for i nye etaper.

Vi er specialister inden for fritidssektoren

Siden 1994 har REKA Group specialiseret sig inden for fritidssektoren med fokus på projektudvikling, opførelse og salg af feriehuse i større puljer.

REKA Group udviklede et nyt driftskoncept for feriebyer og feriecentre. Modellen er senere blevet omtalt som ”Sommerhuse på højkant”. REKA Group er den aktør, der har solgt flest ferieboliger efter dette koncept i Danmark.