Bo i første række til naturen

I naturskønne omgivelser ved den gamle Flyvestation Værløse, har vi opført arkitekttegnede, attraktive boliger i første række til frodige skovområder, grønne marker og enge.

OFFICERSHUSENE er opført med 37 boliger på 112-139 m2 fordelt på række- og dobbelthuse i ét og to plan, alle med carporte – og ca. en halv times kørsel til centrum af København. ​
 

Byggeår: 2020-2022

Antal: 37 boliger i 1 og 2 plan

Boligtype: række- og dobbelthuse

Boligareal: 112-139 m2

Særlige fordeleBoliger i de perfekte rammer

Officershusene henvender sig til en bred målgruppe. Det er ideelt til seniorer, der gerne vil bo i en vedligeholdelsesvenlig bolig i rolige naturskønne omgivelser med mulighed for mange forskellige fritidsinteresser og til børnefamilien. Her er højt til loftet, dejlige grønne områder og bymidtens mange muligheder. Området byder på rigtig mange aktiviteter for alle aldre.

De arkitekttegnede boliger er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt, med køkkenalrum, 3-4 værelser og 2 badeværelser. Det giver dig et hjem med plads til nærvær og hygge, hvor man kan trække dig tilbage og nyde alenetid og fordybelse, så hverdagens travlhed kommer lidt på afstand.

områdetNatur og fritid - hånd i hånd

Flyvestation Værløse byder på utrolig mange aktiviteter i den uspolerede natur med skove og søer. I respekt for naturen og flyvestationens historie er her stor fokus på fællesskab og aktiviteter i smukke rammer.

Her venter et unikt aktivt område med de kendte hangarer og landingsanlæg, hvor det er trygt at færdes, og ikke mindst masser af lys og plads til at nyde livet.

På den 3 km. lange landingsbane er der mange sociale og sportslige aktiviteter. Her mødes mange forskellige foreninger, til rulleskøjteløb, løbetræning og cykelløb mm. Kommunen afholder også større arrangementer, som store flyvedage, picnic festival og cykelløb. Landingsbanen giver liv til området og er et aktivt omdrejningspunkt for alle beboere.

Hangar 3 er blevet renoveret til et stort fælleshus til brug for hele området. Det store fælleshus har beholdt sit originale ydre. Det er indrettet med en badmintonhal, en stor multibane til alverdens boldspil, et stort fællesrum der kan rumme 70 mennesker med dertil hørende køkken og toiletfaciliteter. Her kan afholdes festlige begivenheder, afholdes fællesspisning og andre arrangementer for beboerne i området. Centralt i hangaren er der etableret en stor atriumgård med store skydedøre, der kan forene indendørs- og udendørsarealet til de omkringliggende lokaler. Hangar 3 er et samlingspunkt for hele området, med masser af aktiviteter, arrangementer og kreative tiltag – mulighederne er mange.

Udviklet af

Hvem står bag projektet

REKA Group har mange års erfaring som bygherre med projektudvikling og salg af ejendomme i de største byer i Danmark. 
Danhaus har som totalentreprenør specialiseret sig i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.