Gør sommerhusdrømmen til virkelighed  

Et sommerhus er perfekt til afslapning, nærvær og samvær – for både børn og voksne. Her har du tid til at gøre alle de ting, du ikke når i hverdagen. Tid til at læse de bøger, der har ligget på hylden. Tid til at gå lange ture ved vandet og tid til at slappe af og nyde livet. På den skønne ferieø Als udbyder vi attraktive sommerhusgrunde beliggende i forskellige områder, der kan gøre dine sommerhusdrømme til virkelighed.

 

Området

Hvorfor vælge en sommerhusgrund på Als? 

Als er for dig, der holder af vand og smuk natur. Øen er Danmarks syvende største, og den byder på masser af fredfyldt natur og spændende oplevelser og aktiviteter. Ønsker du at udleje dit sommerhus, er der mange gode muligheder for det. Her finder du både mindre, lokale udlejningsbureauer og større bureauer, der kan hjælpe dig med alt det praktiske omkring udlejningen.

Eksteriør & interiør

Byg det sommerhus, du drømmer om

Med en sommerhusgrund på Als kan du bygge lige præcis dét sommerhus, du drømmer om. Du bestemmer selv, hvilke materialer sommerhuset skal opføres i, hvor det skal placeres på grunden og hvordan det skal indrettes.

Skovmose

Skovmose: kun EN grunde tilbage

Sommerhusgrunde på Sydals til særpris 

Skovmose ligger i den sydlige del af Als, som er kendt for sin smukke og fredfyldte natur. Området ligger ned til en lille sydvendt bugt med en dejlig sandstrand. Her kan I nyde en frisk badetur eller udforske stranden og den omkringliggende natur. Området har også en lille fredskov og grønne fællesarealer, der sammen med de velanlagte små veje og stier giver en hyggelig og fredelig atmosfære i sommerhusområdet.

Medlem af grundejerforening

Som ejer af en sommerhusgrund bliver du medlem af en grundejerforening, der står for vedligeholdelse af fællesområder såsom veje stier og fællesarealer.

 

Kontakt os, og gør en god handel

Du kan også booke en personlig fremvisning af grunden og området.
Jesper Kristensen

TLF. 40 10 59 33
E-mail: jk@reka.dk

Mommark

Mommark: kun én grund tilbage

Dejlig sommerhusgrund på Østals   

Mommark ligger i den østlige del af Als. Sommerhusområdet har 38 sommerhusgrunde og ligger i kort afstand fra Mommarks lille, hyggelige fiskeri- og lystbådehavn. Med en smuk og varieret natur er dette område meget eftertragtet. Mommark er forbundet af et spændende netværk af naturstier, fredskove og små veje – og ligger i kort gåafstand til en badestrand med gode badebroer.

Medlem af grundejerforening

Som ejer af en sommerhusgrund bliver du medlem af en grundejerforening, der står for vedligeholdelse af fællesområder, såsom veje stier og fællesarealer.

Kun én grund tilbage

Køber du fritidsgrunden, kan du overtage den straks. Der er anlagt veje, stier og grønne fællesområder. Området er kloakeret, og forsyninger er ført frem til skel. Du kan bygge på 10% af grundens størrelse + ca. 19 m2.

Projekt
Fiskervej 44, Mommark
6470 Sydals

Type:                  Fritidsgrund
Kontantpris:       kr. 295.000
Udbetaling:        kr. 50.000
Grund m2         ca. 1001

Grunden sælges UDEN byggepligt. Prisen er inkl. vand og ekskl. tilslutningsafgift til el.
Prisen er inkl. moms.

Udlejning

Kan jeg tjene penge på mit sommerhus?

Hvorfor ikke tjene penge på dit sommerhus, når du ikke bruger det? På Als finder du både mindre, lokale udlejningsbureauer og større bureauer, der kan hjælpe dig med alt det praktiske omkring udlejningen.

Grundejerforening

Kan jeg få hjælp til vedligeholdelse af fællesarealer?

Som ejer af en sommerhusgrund på Als bliver du medlem af en grundejerforening, der står for vedligeholdelse af fællesområder såsom veje, stier og fællesarealer. Det gør din hverdag som sommerhusgrundejer nemmere.

Salg og Information
REKA Group A/S
Jesper Kristensen

TLF. 40 10 59 33
E-mail: jk@reka.dk