• Lækkert køkken med stor opbevaringsplads

  Kastanien, Herlev - Køkken
 • Kastanien, Herlev - Køkken

  Kastanien, Herlev - Køkken
 • Kastanien, Herlev - Stue

  Kastanien, Herlev - Stue
 • Kastanien, Herlev - Have

  Kastanien, Herlev - Have

Ønsker du at leje:

Har du interesse i at leje en bolig i Kastanien, så tilmeld dig gerne på findbolig.nu, hvor ledige boliger udbydes til leje via vores administrationsselskab DEAS A/S.

Kontakt info:
Mail: info@deas.dk
Tlf.: 70 30 20 20

Ønsker du at købe:

Har du interesse i at købe en bolig i Kastanien, så tilmeld dig gerne på boliga.dk, hvor ledige boliger udbydes til salg via ejendomsmægler.

Eftertragtede rækkehuse i Herlev

Leder du efter en dejlig lejebolig i et roligt kvarter med grønne fællesarealer? Kastanien ligger i et charmerende boligkvarter i det sydvestlige Herlev. Her finder du 57 rækkehuse, fordelt på 8 bygninger i 1-1 ½ etage.

Kastanien er et eftertragtet boligområde for både familier og seniorer. Midt i boligområdet er der et dejligt, grønt areal med frugttræer, legeplads, borde, bænke og gode fællesfaciliteter. De grønne områder ligger væk fra ejendommens fælles parkeringspladser. Har du børn, kan du derfor trygt lade dem lege her.

INTERIØRLyst og komfortabelt indrettet

Rækkehusene er lyst indrettet med separat køkken, badeværelse og entré. De største rækkehuse har også et gæstetoilet. Fra stuen er der direkte udgang til rækkehusets baghave. Til hvert hus hører desuden et redskabsrum på 2,5 m2, hvor du kan opbevare dine havemøbler, haveredskaber m.m.

MATERIALERGode materialer

Indretningen af rækkehusene er lys og indbydende. Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse nuancer, der skaber en følelse af plads i interiøret. Gulvene er belagt med massiv ask, som er lakeret. På badeværelset har gulvet klinker og væggene fliser i en mat-hvid nuance. Rækkehusene med 1 ½ plan har en trappe, der er udført som fyrretræstrapper med bøgetræ.

Eksteriør og uderumNem og overskuelig have

Hvert rækkehus har en lille forhave med et overdækket indgangsparti og en lukket have med en flisebelagt terrasse, der er ideel til hyggestunder med venner og familie. Haven har en overskuelig størrelse, der er nem at holde i hverdagen. Rundt om rækkehusene er der desuden et dejligt grønt fællesområde med legeredskaber og fællesfaciliteter.

OvertagelseKlar til indflytning

Når du lejer et rækkehus i Kastanien, er alt klar til indflytning. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker. Derfor giver byggelederen dig en grundig og personlig vejledning om boligens pleje og vedligeholdelse ved overtagelsen. Du får desuden en vejledningsmappe, så du altid har hjælp ved hånden.

Beliggenhed Nærområde med mange muligheder

Busstoppesteder og S-togstation ligger kun få hundrede meter fra Kastanien. Kvarteret har desuden et omfattende stisystem, som forbinder boligområderne mellem Herlev bymidte og naturområderne, der ligger mod nord. Skole, gymnasium og idrætsfaciliteter ligger i gåafstand fra ejendommen.

 • Indkøbsmuligheder
 • Skoler
 • Pasningsmuligheder
 • Idrætsfaciliteter
 • Offentlig transport
 • Stisystemer

UDVIKLET AFHvem står bag projektet

Kastanien indgår i en investeringspulje i det jyske selskab West-Coast Real Estate – et selskab, hvor REKA Group A/S er medinvestor og selskabsadministrator.