• Udenomsarealer – Kong Haralds Park, Smørum

  Kong Haralds Park, Smørum – Ejerlejligheder
 • Kong Haralds Park – Legeplads

  Lejeplads – Kong Haralds Park, Smørum
 • Kong Haralds Park, Smørum – Ejerlejlighed

  Kong Haralds Park, Smørum – Boligblok, Ejerlejlighed
 • Kong Haralds Park, Smørum – Tilkørsel

  Kong Haralds Park, Smørum – Tilkørsel

Ønsker du at leje:

Har du interesse i at leje en bolig i Kong Haralds Park, så tilmeld dig gerne på findbolig.nu, hvor ledige boliger udbydes til leje via vores administrationsselskab DEAS A/S.

Kontakt info:
Mail: info@deas.dk
Tlf.: 70 30 20 20

Ønsker du at købe:

Har du interesse i at købe en bolig i Kong Haralds Park, så tilmeld dig gerne på boliga.dk, hvor ledige boliger udbydes til salg via ejendomsmægler.

OMRÅDETFantastisk udsigt   

Leder du efter en lejlighed i et naturskønt område, der er moderne og lyst indrettet? Lejlighederne i Kong Haralds Park ligger i et ny-udstykket område i Smørum. Her kommer du til at bo midt i naturen, mens du stadig har byens mange muligheder tæt på. Lejlighederne har en god og funktionel planløsning, der passer til både de unge og de ældre. Lejlighederne har en stor stue, et åbent køkken og gode værelser.

INDRETNINGLyse lejligheder med 2 altaner

Lejlighederne i Kong Haralds Park er lyse og rummelige. De er indrettet med et moderne og stort alrum, hvor køkken og stue smelter sammen. Alrummet er boligens hjerte – et samlingssted, hvor I kan være sammen, selvom I laver forskellige ting. Lejlighederne har 2 altaner, hvor du kan skabe en grøn oase til udendørs hygge.

 • Frederikssund Strandpark - havkajak lige uden for døren

Materialer

Mindre vedligehold giver mere fritid  

Lejlighederne i Kong Haralds Park er designet, så de matcher en moderne livsstil. Her behøver du ikke have dårlig samvittighed over haven, du ikke har tid til at passe eller stakittet, du ikke fik malet. Livet i lejligheden er nemt, hyggeligt og komfortabelt, og det giver dig tid og overskud til de ting, du holder af. Lejlighederne er indrettet med vedligeholdelsesvenlige materialer, og bygningerne er opført i 2-3 plan med elevator i hver opgang. Arkitekten har hentet inspiration hos Arne Jacobsen og funkisstilen med hvidpudsede flader og runde hjørner.

OVERTAGELSEKlar til indflytning

Når du lejer et rækkehus i Kong Haralds Park, er alt klar til indflytning. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker. Derfor giver byggelederen dig en grundig og personlig vejledning om boligens pleje og vedligeholdelse ved overtagelsen. Du får desuden en vejledningsmappe, så du altid har hjælp ved hånden.

BeliggenhedBo tæt på byen og dens mange muligheder

Kong Haralds Park er bygget i 2008 og ligger højt placeret i et naturskønt område med en fantastisk udsigt over marker og landskab. Tager du bilen, kan du være i København på 30 minutter. Du kan også tage S-toget fra Kildedal eller Måløv Station

 

 • Indkøbsmuligheder
 • Skoler
 • Pasningsmuligheder
 • Sportsklubber
 • Offentlig transport

Udviklet afHvem står bag projektet

Kong Haralds Park indgår i en investeringspulje i det jyske selskab West-Coast Real Estate – et selskab, hvor REKA Group A/S er medinvestor og selskabsadministrator.