kontakt Reka Gruppen A/S

Frederikssund Strandpark

Drømmer du om at bo tæt ved vandet, stranden og smuk natur?

I en tryg base, hvor du kan slappe af og nyde livet – med familien og dine venner?
 
Frederikssund Strandpark ligger i et roligt og naturskønt område tæt på fjorden og stranden. Her udbyder vi 21 nye, spændende boliger – bygget som dobbelt- og rækkehuse i 1-plan.
 
Boligerne passer til børnefamilier, der gerne vil have mere frihed og bo i et dejligt grønt område tæt på naturen – og bymidtens muligheder. Boligerne er også ideelle til seniorer, der gerne vil bo i en vedligeholdelsesvenlig bolig i rolige og trygge rammer.
 
Med en bolig i Frederikssund Strandpark får du ikke kun en ny base. Du får også en moderne og energivenlig bolig, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, så alle i familien kan føle sig godt tilpas. Du kan selv være med til at designe huset indvendigt i valg af materialer og indretningsløsninger - så får du den bolig, du drømmer om.
 

Dit hjem er dit personlige fristed

Det er hér, du slapper af og nyder livet, når du sidder omkring spisebordet med familien eller samler venner og bekendte til en hyggelig grillaften. Alle rum er indrettet, så din bolig udnyttes optimalt. Det giver dig et hjem med plads til alenetid og fordybelse, til nærvær og hygge - hver dag.

De 21 nye huse er indrettet med fokus på enkelthed, holdbart design og varme detaljer. Stilmæssigt er husene inspireret af den enkle, nordiske arkitektur. Det ses blandt andet i den ensidige taghældning, der giver en skarp profil både indvendigt og udvendigt. Som kontrast til de stringente linjer er der valgt blødstrøgne facadesten i lyse- og mørke nuancer. Det giver husene et varmt og indbydende udtryk.

Boligerne er desuden indrettet med to terrasser og en færdiganlagt have med græs og hæk, så I kan nyde livet udenfor. Den østvendte terrasse på havesiden er ideel, når du vil nyde morgensolen. Den vestvendte terrasse på indgangssiden af huset er perfekt til hygge på lune sommeraftener. Desuden bliver der etableret et skur i forlængelse af huset, samt mulighed for parkering til dig og dine gæster foran husene.

Alt i og udenfor huset er opført i materialer, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Det gør hjemmet nemt at holde, så du i stedet kan bruge din tid på alt det, du holder af. Huset er desuden indrettet med energibesparende løsninger, der betaler sig på sigt. Huset har blandt andet en effektiv varmepumpe, som sørger for dejlig gulvvarme i alle rum.


Den flydende overgang mellem køkken og opholdsrum giver dig mulighed for at skabe et rum med mange funktioner, så I kan være sammen, selvom I laver forskellige ting. Og med over 3 meter til loftet på det højeste sted virker rummet både åbent, lyst og imødekommende.

Med glatte hvide døre, vægge og lofter og stilfuldt inventar i køkken, garderobe og bad, får du et harmonisk hjem med en sammenhængende indretning. Alle opholdsrum har flotte lamelplankegulve, og på badeværelser og i bryggerset er der lagt klinker, som både er praktiske og nemme at vedligeholde. Samtidig er køkken og badeværelser udstyret med kvalitetshvidevarer.

Når du overtager dit hus, er det klar til indflytning. Det eneste du skal gøre er at sætte nøglen i låsen og stille dine ting på plads.

Kultur og fritid tæt på

Frederikssund Strandpark ligger på kanten mellem byen og det åbne landskab. Her venter der dig en lille eksklusiv oase, hvor der er trygt at være og masser af lys og plads til at nyde familielivet.

Du kommer til at bo i et helt fantastisk område. Kun 200 m. fra Frederikssund Strandpark finder du en fin sandstrand, og hopper du på cyklen kan du være inde i bymidten på under 10 min. Her er der masser af aktiviteter for børn og voksne. Både til dig, der gerne vil være en del af en aktiv forening og til dig, der holder af kultur. De daglige indkøb kan du klare kun 600 m. fra hjemmet.

Har du børn, der skal passes eller følges i skole, ligger daginstitution og skolen kun få minutter væk, og for de unge mennesker ligger byens gymnasium kun 4 km. fra huset. Sætter du dig i bilen, rammer du motorvejen efter kun 4 min. Banegården ligger ca. 2,6 km. fra huset. Herfra kan du køre med S-toget direkte til København.
 

Vær med til at forme din drømmebolig.

Frederikssund Strandpark udbydes som et unikt koncept. Køber du din bolig, mens det stadig er på tegnebrættet, kan du være med til at designe huset indvendigt og vælge materialer. Så får du præcist, det hus du drømmer om.

Du kan ændre på antallet af værelser, så det passer til dine ønsker og behov. Gulve, placering af skabe og valg af køkken- og badelementer er også nogle af de ting, du kan være med til at vælge. Det giver dig mulighed for at skabe en personlig indretning – og en unik bolig.

Kort

Bag projektet

Frederikssund Strandpark er udviklet af ejerne bag projektet, REKA Gruppen og Danhaus.

REKA Gruppen A/S projektudvikler og sælger ejendomme i de største byer i Danmark og har mange års erfaring og en professionel og solid baggrund. Danhaus A/S har specialiseret sig i byggeri af kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø.

REKA Gruppen og Danhaus har i fællesskab udviklet, bygget og solgt ca. 300 dobbelt- og rækkehuse efter samme koncept som Frederikssund Strandpark. Det sikrer dig en topmoderne bolig i et flot design, høj kvalitet og med minimal vedligeholdelse.
Information
 • ProjektØrnestens Vænge 2-42
  3600 Frederikssund
 • TypeRække- og dobbelthuse
 • KontantprisFra kr. 2.998.000
 • Udbetalingkr. 25.000
 • Bolig m2107 - 126 m²
 • Grund m2296 - 579 m²
 • ByggeårOktober 2018
 • Antal værelser3 - 4 værelser
 • IndflytningsdatoPrimo 2019
 • Bemærkninger


  Information og salgsmateriale:


  home
  Lone Bøegh Henriksen A/S

  Tlf.: 88 20 93 30
  Mail: frederikssundstrandpark@home.dk  ÅBENT HUS
  SØNDAG KL. 14.00 - 14.45

Bestil fremvisning Interesseliste til køb Downloads
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik