kontakt Reka Gruppen A/S

Udvikling over 35 år

REKA Gruppen ledes i dag af 3. generation af familien Kristensen. Grundlæggeren af REKA Gruppen, Regnar Kristensen, var den første ejendomsmægler og projektudvikler i familien. 
Gennem mere end 35 år har REKA Gruppen således beskæftiget sig med ejendomshandel og projektudvikling.

Siden 1993 har virksomheden specialiseret sig inden for fritidssektoren med fokus på projektudvikling, opførelse og salg af feriehuse i større puljer. Igennem REKA Gruppens udvikling af ”sommerhuskonceptet for feriecentre og feriehoteller” har virksomheden, som én af Danmarks største på dette område, udstykket, istandsat og solgt mere end 3.500 ejendomme og ferieboliger siden 1996.


REKA Gruppen var frem til februar 2004 hovedaktionær og driftsherre i Skandinaviens største og mest populære ferieby, Lalandia i Rødby. Fra 1999 har REKA Gruppen udviklet feriebyen frem til salget til PARKEN Sport og Entertainment A/S i februar 2004. I foråret 2007 solgte REKA Gruppen - i et fornyet samarbejde med PARKEN - de 761 første feriehuse i Lalandia i Billund. Forinden havde REKA Gruppen projektudviklet området til Nordeuropas største ferie- og oplevelsesparadis. Frem til 2012 havde REKA Gruppen mæglerbutikken i Lalandia i Billund og stod for en stor del af gensalget af feriehusene ved Lalandia.

Siden 2007 har REKA Gruppen fundet nye investeringsområder og har bl.a. oprettet West-Coast Real Estate A/S og West-Coast Real Estate II A/S sammen med en række vestjyske investorer. West-Coast Real Estate A/S har opkøbt boliginvesteringsejendomme i de største danske byer. Selskabet har i 2012 opfyldt sit mål om køb af ejendomme for kr. 500 mio.

West-Coast Real Estate II A/S er investor i West Coast Park, en boligejendom med 152 lejligheder, parkeringspladser og et mindre erhvervslejemål. Ejendommen er beliggende ved kajkanten på Teglholmen i Københavns sydhavn.
 

REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik