kontakt Reka Gruppen A/S

Projektudvikling

REKA Gruppen har gennem flere årtier arbejdet med projektudvikling inden for leisure, byudvikling og investeringsejendomme og har derfor stor erfaring i konceptudarbejdelse i forbindelse med projekter.
 
Nogle koncepter har været omdannelser af eksisterende projekter til tidssvarende projekter og dermed en optimering af drift og salg, andre har været fra råjord til et færdigt projekt, fx. Lalandia i Billund.
 
I øjeblikket har REKA Gruppen en stor del af fokus på byudvikling, hvor der for et stykke jord udarbejdes en masterplan med veje, stier, grønne arealer, legepladser. Aktuelt er udstykning og salg af parcelhusgrunde på Troldhøjen i Varde, nyopført udlejningsejendom med mere end 150 boliger på Teglholmen i KBH og spændende projekter med rækkehuse i Vallensbæk og Glostrup.

Som et led i udviklingen har REKA Gruppen valgt at foretage investeringer i boligudlejningsejendomme i de største danske byer. Dette sker i selskaberne West-Coast Real Estate A/S og West-Coast Real Estate II A/S, der har en række af områdets stærke investorer. 
 
REKA Gruppen er altid interesseret i at høre om jord eller ejendomme til projekter, der kan være interessante at arbejde videre med.
 
REKA Gruppen A/S Tlf. 70 22 59 33

Køb, udvikling og management af attraktive boliginvesteringsejendomme i de største danske byer samt professionel projektudvikling af fritidsgrunde, byggegrunde, feriecentre og -huse (bl.a. Lalandia) har siden 1994 været REKA Gruppens forretningsgrundlag.

© 2016 Reka Gruppen A/S, All Rights Reserved – Læs vores persondatapolitik